![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi mi`am gasit masina in parcare cu bad boy :lol: 8)
|
Quote:
|
Da bine combinatia alb cu culoarea la masina :mrhappy: :lol: .
|
dar cu grila ce este de ce nu ti-ai luat inca una fara semn?
|
Quote:
|
vopseste semnul negru. o sa arate destul de ok. :) nu trebuie neaparat ca sa fie "tuning" sa aiba semnul scos. bafta.
|
Quote:
|
te-am vazut azi in sensu de pe Campului...arata f bine masina,numai ca ar trebui spalata:)) si sa faci ceva acolo la semnalele alea ca arata urat locul ala gol...parca ii lovita:))
|
Quote:
p.s. imi poate explica cnva cum se scoate manivela de la geam? are undeva o siguranta? :oops: |
Jantele cu cauciucurile de iarna de pe masina sunt ale mele de acuma :twisted: pastrez 2 seturi de iarna si vara sa nu tot dau cate 50 de lei in fiecare iarna si primavara pe mutat cauciucuri :D
Si mi`am facut rost si de plasticurile din bara de langa semnalizare sa nu mai ziceti ca e stirb golfu` :lol: Ma poate ajuta totusi cineva cu un DIY cu desfacerea panoului de la usa fata ? am cautat o ora pe net si nu gasesc nicaieri o schema :sad: imi trebuie urgent ca mi`am stricat manivela si nu mai pot lasa geamu` in jos numa sa`l ridic :sad: |
1 Attachment(s)
si poza cu plasticele inbara :D
|
panoul il stiu desface eu...insa cu manivela nu stiu daca te pot ajuta...daca vrei da-mi id pe prv si iti zic
|
2 Attachment(s)
A primit si fetita un cadou de 8 martie :twisted::twisted:
Le`am primit...din ce scrie pe ele is philips albe...imitatie de xenon :shock: sper sa se si vada asa :D |
2 Attachment(s)
Quote:
(prima ii scurta si a 2a poza lunga) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning