![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Hopa, pe astea nu le stiam si sunt foarte faine. Lasa abtinutul, ca nici eu nu ma pot abtine, azi iar am mai luat vreo 2 HW-uri... si sunt 3 euro bucata aici. :cry:
|
Ohoo faine rau Pontiacele :X:X:X mi-am refacut pc-u revin si eu cu poze :D
|
Chiar faine Pontiac-urile cu asa paintjob cu flacari, super faine amandoua.
|
Jmechera colectia.8)..dar, rugaminte::rolleyes2
un pic mai mare atentie modelelor VW...am recunoscut vreo 2 pe care le am si eu, si sunt sigur ca mai sunt si altele:-) . |
9 Attachment(s)
Ma bucur ca au prins asa bine inflacaratele mele, azi o sa ajung la numarul 100 8). In legatura cu VW numa un Golf cred ca pus, mai am niste gandacei dar aia mai dureaza pana o sa apara ;).Azi un Pontiac GTO (iar , dar ultimul :cry:) si un Buick care are un truc interesant ;)
Hot Wheels 1/64 99.Pontiac GTO '70 100.Buick Grand Nationals |
Foarte tari astea doua, n-am mai vazut dacapotabila americana in stil vechi cu eleron, si faza cu Buick-ul e super tare.
|
Imi plac foarte mult astea doua. Intersanta faza cu Buick-ul;-)
|
Waw foarte tari ultimile doua,buick-ul e chiar destept facut la cat de mic e.Frumos rau si interesant cum i se deschide capota
|
8 Attachment(s)
Si mie imi place mult cum "se deschide capota" la Buick, a fost o surpriza placuta, am descoperit numai dupa ce am cumparat :-P. Pentru azi doua Plymouth un GTX si o pasare rara, Superbird.
Hot Wheels 1/64 101.Plymouth GTX '71(cu una din cele mai frumoase PJ din cele aparute pe model , dar sunt subiectiv ;) ) 102.Plymouth Superbird '70(un 2006 First Editions) |
GTX-ul il am si eu, este pe mov, dar PJ-ul de al tau este superb! Foarte tare logo-ul HotWheels gravat pe luneta, acum am vazut si la al meu!
Astept sa prind Superbird in 2010;-) |
Merci, si pe mov arata bine ;),apropo de logo de aia imi plac mie astea mici , detalii subtile micute care nu ai zice ca pot apare pe 1/64, mai din vopsea mai din gravat . Superbird e o macheta de avut in colectie de HW , daca o gasesc pe 2010 o mai iau si eu :-D
|
Frumoase si astea 2:D ma incanta mai toate :D Ultima are eleronu de zici ca isi ia zboru :)) La cat mai multe avioane dinastea :)
|
Buick-ul tocmai ce l-am luat si eu din Finlanda, iar Superbird-url e mult prea tare, l-as vrea si eu :).
|
7 Attachment(s)
Am facut o mica pauza, examene si nah :-P, azi fiind zi libera ca am scapat de inca unu mai pun niste Barracude . Azi incerc sa fac niste poze la noile achizitii si de maine cred ca o sa prezint ceva mai din anii '40 '50 si reale si care pot sa fie reale ;)
Hot Wheels 1/64 103.Plymouth Barracuda '70 (2006 Mopar Madness Series :-D) 104.Hemi Cuda |
E tare Baracudda! Am avut si eu o masinutza din seria Mopar Madness, dar nu o mai gasesc..:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning