![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost
dai o fuga la basicra si ia pasta abraziva+pasta de luciu de la mirka si garantat ies oglinda..iti trimit maine poze cu niste jante facute de mine cu pasta de la mirka sa vezi ce a iesit
|
capacele alea le pot face din metal pe un strung. sa caut unele pe net e greu sa le gasesti bune sau toate. tabla aluminiu, strungar si sunt gata. mai e pana la jante. mai am pe la interior multe plastice.da usor usor le fac.
|
Pasta polish foarte buna http://www.colindetailing.ro/autosol...ish-p-269.html
|
Arata foarte bine masina, culoarea e geniala. Legat de culoarea jantelor, intotdeauna mi-a placut acest albastru, Cyan parca se numeste.
|
E superb.Asa vroiam sa imi fac eu masina dar nu stau prost cu cashu momentan asa ca mai bine sa dau un sfat unui coleg.
|
noroc.
zi-mi te rog de de unde ai finala aia? vreau sa o vand pe a mea si sa iau una indentica. sau poate vrei un schimb, dar nu prea cred :)) lasa-mi un pm si zi-mi de unde o ai sau daca o vinzi pe a ta. mersi. frumoasa foc masinuta, dar mai ai de facut maruntisuri. dar arate prea bine acum :twisted: felicitari |
3 Attachment(s)
finala o am de la un amic si e originala de golf 3. a luat-o de la dezmembrari. nu o dau ca nu e a mea. o am imprumut pana imi iau alceva. mai e ceva de munca la ea dar sunt incurcat cu alceva luna asta. usor usor o sa arate mai bine.
|
Farurile alea :rolleyes2
|
baiatu baiatu, dece nu faci farurile cu interior negru ? :D
|
A iesit foarte bine masina. Imi place bara fata cum vine cu proiectoarele astupate
|
Quote:
|
baietii, baietii undeva s-a spus ca farurile acelea sunt imprumutate de la mine atunci cand el a lovit masina.... deci sa vedem cum facem, daca i le cedez lui sau isi face/cumpara altele...
|
baieti baieti mai sunt multe de facut dar voi nu tineti minte o chestie....s-au cam dus multi bani in masina asta. acum mai am mici probleme luna asta si cea viitoare si apoi o sa am ce investi iar. faruri negre sunt in proiect. daca nu cu lupa macar normale noi. ca sunt 200 ron cu tot cu semnalizari.
|
Quote:
|
Bravo frate, e senzatie masina , cata schimbare ....abia astept s-o vad live ! :X :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning