![]() |
si eu am dat de ceva tare azi :D
SpeedeR poate sa confirme :) si pe 10 va fii si mai tare =)) atunci poate ca eu voi confirma ce va va spune ZpeedeR sau invers :)) ramane de vazut ,anyway , ideea e cam asa pe magheru - 4 benzi - semafor :)) toate masinile de la semafor se uitau la Speeder in masina , pe bancheta din spate :)) unde nu aveau loc ... chestii .. lala . . si totusi .. se uitau toti =)) imaginati-va ce era pe bancheta din spate =)) in bratele mele =)))) mult prea tare seara asta |
si nu se uitau doar pt k e un g5 gti frumos foc... asta fac doar 90% :lol: :lol:
se uitau toti....adik 100%... a fost prea tare...pakat k a trebuit sa conduc :( si nu am avut parte de unele chestii pe care unii AMARATI au avut parte :P :P oricum... o sa aveti parte de niste poze nebune cu chestii bune :oops: Ps... ai dreaq amarati...ce rau o duc unii :x :x :x |
Re:
Quote:
mult prea tare , mi-a placut ca o calcai .. si .. pe bancheta din spate .. parca .. se .. intampla .. .CEVA =)) =)) ma storcea .. dar imi placea :))))))) o dam in rime |
daaaaaaaaaaaa.... simteai cuplul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
acum e doar trebuie sa interpreteze lumea cum trebuie propozitia de mai sus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: miam dat seama de un lucru pt care nu e bine sa conduci masina in noaptea asta :D care parrte a fost mai crazy? prima,adica asta, sau restul?! :lol: 8) |
FUCK , grea alegere ..
ummm , partea cu tipa .. a fost bestiala ... :) prea bestiala... iar .. ce nebunie a fost pe strazi a fost .... la fel .. dar .. parca .. un pic mai jos :lol: , sincer , mi-a placut mai mult cand statea tipa invers :lol: :lol: oricum ,seara de neuitat :lol: \"-BAAAAAA E ROSHU IN PLM !!!!!!!!!!!! \" \"-SI EU CE **** *** SA FAC?!!??!\" asta se intampla la universitate =)) la 140 la ora =)) as zice , cea mai misto noaptea ... de pana acum , pe acolo :D |
cred k tre un topic special pt seara asta :lol: :lol: :lol:
vedem mai inkolo... si eu o sa neg totul 8) |
Re:
Quote:
|
mari banditi sunteti voi 2......ntz ntz ntz....cum v-am invatzat io mah baieti?
in dreapta soferului trebuie sa este o gajica si gajica asta tre sa stea aplecata,macar de decor....sa vedeti cum se uita lumea atunci :twisted: ghinionul celor care au folii,ca acum vine frigul si nu prea mai mere cu jeamurile deschise :lol: |
Re:
Quote:
pe vremea aia mergeam cu mertz-ul si se dezghetau greu :twisted: :twisted: |
hahaha,bai noi 2 cred ca suntem rude frate :lol:
prea gandim la fel |
Re:
Quote:
oricum .... te asteptam pe 11 akas sa faci o poveste din aia de vro 2 pagini .... |
acolo chiar voi incerca sa las pozele sa vbeasca , va fi mai interesant ;)
btw , stiu ca e OT :D dar asta seara soferul golfului 5 :P a intaratat un m3 C S L :D si a stat binisor in curu lui :D needbrain , logic ca atunci cand aia sta aplecata, in fatza .. tot semaforu se uita, sa vezi senzatie ce e atunci cand NU se intampla chestia asta si totusi tot semaforu e pe tine :D |
baaa, dar ce are golfu ala de se tine dupa ceseleuri?! :lol: :lol:
ce oameni nebuni pe strazile astea....eu chiar nu mai ies din casa k imi este frica :shock: :shock: btw... care a agatat din masina o fata sau cateva fete oprind langa ele si zicandule sa vina cu el... eu zic k nu se poate, k dk ar fi sa fie fata aia e cam biaaatch, cam mare biaaatch :D dar altii zic k se poate...poa sunt eu mai prost :roll: |
Re:
Quote:
|
bai,vb io aseara cu un tov despre folii....
concluzia:e bine sa ai folii,ca daca-s parintii acas? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning