Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Spl Team (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15440-spl-team.html)

margineanu ovidiu 23-07-06 22:13

Re: Spl Team

Quote:

Originally Posted by civic_ex
poze pt curiosi!

trebiua sa ma pui si pe mine pe acolo nu,in campul muncii????:)

SoundIdentity 23-07-06 22:23

care mi-a sters un post ?
mai mai mare p....a-i :):):);):):)

Ciky 23-07-06 22:28

io in nici un caz!;)

civic_ex 25-07-06 01:59

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
trebiua sa ma pui si pe mine pe acolo nu,in campul muncii????:)

sa te vada lumea la treaba!!!

joe_infect 25-07-06 10:36

asta e ECHIPA 8) echipa SPL Team;)

SoundIdentity 25-07-06 15:47

Quote:

Originally Posted by joe_infect
asta e ECHIPA 8) echipa SPL Team;)

echipa e faina;) sefu de trib e mai interesant :):)

viperu 25-07-06 16:31

pai orice sef de trib trebuie sa fie interesant, dar ce-ti spun io, stii tu mai bine... :D :D :D

SoundIdentity 25-07-06 16:34

Quote:

Originally Posted by viperu
pai orice sef de trib trebuie sa fie interesant, dar ce-ti spun io, stii tu mai bine...

tu sa taci :):):) si cumpara-mi cupele cu care imi esti dator :):):)
gras mic :):):):)

Ciky 25-07-06 18:18

:):):):):):):):):)

viperu 25-07-06 18:48

gata shefu (de trib)!!!! cate kupe vrei ? daca iei mai multe iti fac reducere... :D :D :D

SoundIdentity 25-07-06 21:06

Quote:

gata shefu (de trib)!!!! cate kupe vrei ? daca iei mai multe iti fac reducere...

fac scandal :)!!! ca nu vreau dealea cumparate doar cele meritate mahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!miticule !!!!!!! iti dau la coaste daca la urmatoru nu premiezi meritanti!!!:):):)daca stii sa ne taxezi ca pe ultimu necunoscut atunci premiaza meritele concurentilor:) tie love noua cupe ....mentionez doar pentru cine merita:)poate fatza mea nu merita da masina da ;) ssi te rog sa nu interpretezi in asemenea fel ca si mai sus ptr ca lumea poate intelege gresit gras mic ce esti :)tzia cerut cineva cupa la comercializare sau spre cumparare???:P

viperu 25-07-06 21:13

scandal poti sa faci cat vrei... cupele se dau pentru cei care se baga la bataie... nu pentru cei care alearga singuri...

SoundIdentity 25-07-06 21:18

Quote:

scandal poti sa faci cat vrei... cupele se dau pentru cei care se baga la bataie... nu pentru cei care alearga singuri...

nu stiu la ce te referi dar noi ai mai marisori ne-am bate cu cei marisori dar nu prea avem cu cine...ca cei mari dintre uni pleaca la ai mici sa se bata cu cei de stada ...stiu ca nici asta nu o sa vrei sa o intelegi dar infine

viperu 25-07-06 21:41

n-am ce sa inteleg in afara de regulament, sunt 4 participanti la o clasa, se dau cupe, nu sunt 4 participanti la o clasa, nu se dau cupe.

cred ca este destul de simplu... nu ma trage in discutiile sefului tau de trib pentru ca nu ma intereseaza...

SoundIdentity 26-07-06 16:33

Quote:

n-am ce sa inteleg in afara de regulament, sunt 4 participanti la o clasa, se dau cupe, nu sunt 4 participanti la o clasa, nu se dau cupe.

cred ca este destul de simplu... nu ma trage in discutiile sefului tau de trib pentru ca nu ma intereseaza...

si tu esti sef de trib si te bati cu cei de pe strada la competitii......e frumos asa?pai de ce e facut clasament pentru cei mai competenti?ca sa participe cei competenti..nu? hai si tu la clase mai mari si date cu mine:):):):):) te rup tot :):):)..hai gras mic ca vreau sa te provoc ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning