![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
proiectoare voi lua catdecurand si jentile ma gandeam sa le fac albe dar nush cum ar da
Cosmin-SNR ma bucur ca iti place |
Quote:
|
Quote:
|
astaseara am avut intalnire cu un membru din logan club si dupa ce am plecat dela intalnire am avut un eveniment neplacut am lovit un caine cu masina
|
Quote:
|
nu am poze ca o reparai azi schimbai ce s-a spart e ca noua asta e daca nu am fost atent.stie cineva cam cat ar costa sa imi fac serpisori la masina ?
|
baieti vedeti daca va injura careva depe id-ul meu de mess cristy2boy sa stiti ca nu sunt eu caci mi-au furat id-ul
|
Quote:
|
In primul rand Salut si uite cateva sfaturi....
1.masina se prezinta binisor din cate se vede la tabla 2.laso cat mai "curata" si originala eventual un "bad boy" si lasata un pik p burta 3.nu vrei sa scapi de acele stopuri gen nfs? chiar dadeau mult mai bine cele originale sau cele originale facute complet cu rosu sau negru 4.nu iti recomand sa mergi cu filtru ala sport iarna .....mai bine lai pune pe al masini pe timp de iarna 5.poti vopsi barile cu negru mat sau culoarea masini si ar da mult mai bine 6.scapa de perdeluta aia si treci pe geamuri fumuri credema cai schimba aspectul total:-) Cam astea ar fi sfaturile mele pentru moment.......Bafta :-):-) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
spectacol masina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)