![]() |
Re: E30 - "Ursul meu"...by Shoby
foarte frumos ursu...pot spune ca e aranjat/asezat beton...masina arata tipla...doar o singura chestie care mie unu nu imi place(bara spate)dar acum gusturile nu se discuta,bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
Sa vad ce pot face :))) :D |
corect...de bara asa am zis si eu...dar...nu am gasit alta sa dea in kitt, ///M technic2 este scump..si prea......comun.....
jakal,ai sa o vezi si in acctiune,akm am intrat intr`un club de la pitesti,niste baieti de nota 10+ night angels,sunt si ei la inceput dar au o inima mare si un caracter deosebit,deci spectacol va fi si cu ursul....:> |
Felicitari pentru aderare si spor la treaba cu noul club! :D
Restu e CanCan! :paper: |
Buna ziua!!!! acum am terminat de citit evolutia...lui "SoboUrs" foarte frumos , se vede CLAR foarte multa pasiune...nervii...rabdare...timp si clar banii...
Iti multumim ca te.ai alaturat familiei noastre adica "NIGHT ANGELS" suntem foarte mandrii sa te avem printre noi..... Noi suntem un club...care existam de nici un an...in august inplinim un an...dar ne.a ajutat dumnezeu= am realizat cate ceva...eu una detin un golf4 portocaliu/negru poate multi de pe 4tuning il stiu...a fost prezent la ceva evenimente si are trei cupe castigate cu night angels+trei din trecut cu alt club+ aparitii promotor + gearhead.....ASA CA TE VREM =)) Sa castigi cupeeeee!!!"alaturi de noi" bafta tuturor... |
Quote:
|
Ce sa mai zic...... Succes in noul Club.
|
Quote:
|
Multa bafta in noul club,colegul si multa grija cu masinutza!!!
Provenzano,tu de ce ti-ai inkis topicul la M5??tare si masinutza ta!!multa bafta la amandoi!!!!!! |
Quote:
ms georacer....esti un dulce..:oops: |
georacer: nu mai aveam ce sa ii mai fac....:P
|
OFF: Da-mi tata si mie numarul alora de la Pitesti cu evacuarile :) Ca nu dau de tine prin oras, stai ascuns :D hai astept mesaj aici sau pe privat.
ON: L-am vazut si eu prin oras cand l-ai scos atunci, e super. Succes in continuare |
vasiloiu0ncl: am niste evacuari smechere pt masina ta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning