![]() |
Re: Skoda Fabia RSline
La multi ani si un An Nou Fericit tuturor :joy: si un an mai bun din toate punctele de vedere:D
|
La multi ani ! Asfalt uscat !
PS: ai suspensie sport? daca da, de care ? |
Mitza, suspensia care o am acuma nu stiu ce firma e dar o sa o schimb cu una noua Ta-Tehnix in cursul lunii ianuarie
|
aha...vreau si eu sa o schimb. am de ales intre ta tehnix, raceland si fk !
din ce am testat : ta tehnixu' a picat, e prea rigida racelandu pana acum e castigatoare, si sport si confortabila , chiar mia placut :) FK din pacate nu am probat... :( |
da asa este e prea rigida dar dc Raceland nu face suspensie pentru Fabia:sad:
|
o sa vorbesc cu baiatul la care am gasit raceland si cred ca o sa ma risc sa cumpar de VW POLO (9N) SEAT IBIZA/CORDOBA (6L) ....acum sa vedem dintre astea, de care are :)
|
4 Attachment(s)
poze de iarna:D
|
Ai cu ce te mandri ;) e super masina. Felicitari.
Totusi cand ai timp treci cu ea pe la dentist si da'i jos caria aia de la evacuare :rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
Strica tot aspectul partii dorsale |
la primavara cand o sa vopsesc toata masina o sa dispara chestia de pe bara:rolleyes2
|
Arata super!Felicitari,ce culoare o faci la vara?
|
o sa o vopsesc albastru RS metalizat8)
|
2 Attachment(s)
cam asa vreau sa o fac:arrow:
|
sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa achizitionez volanul de RS, sa dau comanda de schimbator RS de pe skodateile si atunci interiorul o sa fie asa cum imi doresc:mrhappy:
|
azi am profitat de vremea frumoasa si am schimbat vasul de spalat parbrizul, aparatoare de noroi fata stanga si scutul motor toate deteriorate din cauza unui caine comunitar pe care l-am lovit toamna trecuta.Mai am saptamana asta de rezolvat 3 probleme: decodarea cdplayerului, schimbarea suspensiei si montarea volanului cu unul de RS:D, sper sa reusesc cu toate
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning