![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
dr.dre tot respectul pentru tine daca ai nevoie de ceva piese ce pot iti donez.respect mult spor
|
1 Attachment(s)
ms alex,daca am nevoie de ceva piese te anunt ;)
TEASER !!! :twisted: |
hopaaaa... angel? din poze pe zi nu s-a vazut . acu variaza ori achmed ori terminator. enyway : cool:peace:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
=)) ha ha ha ha ha foarte tare dre
|
bv bv...keep it real:P
|
ok deci i'ai pus led in lupa ? mai mlte poze :X
|
2 Attachment(s)
masina va primi set motor 1.3 nou (multumesc donatorului) si amortizoare pe gaz monroe pe fata ca noi,si pe spate amortizoare tot monroe dar pe ulei noi noute :D
|
nu incerci sa le scurtezi? par cam lungi. in fine nici nu am mai schimbat de mult poate nu mai stiu dimensiunile. pe la caroserie ai mai facut ceva ? vezi sa ii dai ulei bun la motor .
|
eu zic ca ar fi pacat sa umble la ele, mai ales ca unele sunt noi, si celelalte aproape noi. o pereche va veni pusa pe fata, si un astfel de amortizor de spate comprimat la maxim e mai scurt decat unul de fata. asa ca nu vad de ce ar trebui sa le scurteze.
felicitari pt achizitii, era cat pe ce sa iti 'fur' setul motor :D bafta in continuare cu masina! ;) |
ziceam ca daca masina e coborata si telescoapele mai lungi o sa sara rau in sus de nas . eu o am coborata si telescoape normale la deivelari sare mult de fata. in fine ca dre nu o sa sara asa des prin gropi ca e nevoit sa le ocoleasca pe toate:D
|
telescoapele de fata sun pe gaz si sunt cele mai scurte ptr oltcit.asa par ele lungi.le-a avut moro pe al lui,si o avea jos la blana.cele de spate sun normale dar noi.o sa pun si bare de cs pe spate ca sa fie tun :twisted:
|
cum sunt barele alea de counter strike ? :))) sunt tun ? eu vreau sa fie awp :rolleyes2 :lol:
|
ma te ti de mistouri.sunt bari de torsiune mai groase.de oltcit camioneta adica cs (counter strike) ;) .te cam oftici ca tu nu ai suspensie reglabila :D
|
eat my ass :))
ms pt explicatie.o sa ii iau si eu suspensie reglabila in curand si punte spate cu discuri cu bara de torsiune de astra gsi.nu ma oftic :)) chiar ma bucur ca am prieteni pasionati ca mine....8) :* |
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2026 4Tuning