![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Ai si tu dreptatea ta, nu zic nu :D
|
Imi place mult corvette :D si cealalta e frumoasa dar vorba ta paintjobul ala e cam urat :D Felicitatiuni :)
|
4 Attachment(s)
Multumesc gabitzUU pentru apreciere!
Azi continuam cu niste "americanas" :lol: 1/64 by Hotwheels: '64 Continental '68 Chevelle SS 396 |
Si Lincoln-ul l-am avut in mana si l-am pus la loc si de atunci nici ca l-am mai vazut! Foarte reusit;-)
PS: Prezinta toata colectia Muscle Mania! |
Promit ca ii fac o poza cat de repede, dar nu in seara ca mi-e lene sa le pregatesc :D
|
Le am :-D , sunt tare faine, Lincoln-ul nu pot sa zic ca se preteaza la flacari dar ca model e fain. Al meu e mai clasic la PJ, iar de Chevelle sa vezi cand ma apuc sa prezint ;)
|
4 Attachment(s)
Daca Eugen a facut pauza de Hotwheels o zi, hai ca imi permit sa fac si eu :lol:
Asa ca azi prezint: BMW X5 (1/64) Amsterdam Toys Volkswagen Beetle Cup (1/64) Amsterdam Toys |
hai ca e tare amandoi am prezentat X5......bafta in continuare
|
Arata foarte bine amandoua, sincer nu am auzit de Amsterdam Toys. De unde le ai?
|
Le-am luat de la real. Au fost de fapt pe un tir cu platforma Scania. Aveam nevoie de asa ceva ca sa am cu ce cara restul mititelelor. Va urma si tirul in curand la prezentare. X5-ul si Beetle-ul sunt de fapt din plastic, dar am zis ca merita prezentate pentru ca sunt lucrate destul de bine. Scania in schimb e din metal si e destul de detailata deasemenea.
|
Foarte interesante daca sunt de plastic chiar frumoase. Ia sa ma duc si eu prin real :D ca la carrefour batea vantu la HW/Majorette
|
Frumos frumos, nu stiam ca exista X5 la 1/64, misto! :-)
p.s.: Am auzit ca si Jada si MondoMotors fac masinute la 1/64 si modele destul de misto (F100 Pick Up , respectiv Zonda S, na dar nu doar astea, poate gasesti, si o mai lasi cu HW-urile mai usor :lol:) |
Foarte faine ambele! Nu pot sa cred ca sunt din plastic, cel putin X5-ul, ca Beetle-lul arata putin(ii trebuia parca un eleron, arata prea "chel" spatele:-)). Daca prind si eu asa ceva prin Real, sigur nu ratez;-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Acuma sunt curios de tirul ala, poate dau si eu o tura la Real luni sa vad daca se potriveste sa care ceva HW ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning