![]() |
Re: Provocari,barfe,zvonuri,certuri,acuze,scuze..
Quote:
Quote:
|
cEaska:..
cum sa nu?doar sunt posesor de asa ceva...si daca nu ma insel...cred k eu am primul e30 turbo din valcea...asa ca... |
Quote:
|
da man, stiu ....... numai ka tu scrisesi ka vrei cu e36 si cu e46 ... :)
|
Quote:
|
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Am si eu o intrebare daca se poate,catre userul TEO,cu bmw`u 325i,daca se poate si daca accepta un 402 M ? amical!!!!! nu intre cluburi!!!!! nu am chef de comentarii si de barfe si de alte chestii inutile! vreau doar sa vad cum stau langa un 325 benzina si atata tot,nu ma intereseaza ca ma face,desi sunt sigur ca ma face dar vreau sa vad cum stau cu el.Adresez aici aceasta intrebare pentru ca mai tarziu sa nu se inteleaga gresit!
|
a innebunit Pee:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
E de apreciat felu in care Pee munceste la masina lui si e normal sa caute combatantzi ca sa vada cum sta...sper sa iti reuseasca nebunia si atunci chiar nu o sa mai avem loc de u la start:))))
|
Quote:
dar chestia este tare...pt ca din cate stiu eu ai cam batut toate BMW`urile cu care te`ai dat...inclusiv p mn care masor si eu vre`o 173 cai pe tds.... |
a bagat spaima in ei PEE:)))
|
Quote:
Inca odata specific.vreau doar sa vad cum stau langa o masina mai puternica ca a mea. THX all. |
Quote:
Daca nu,caut pe altcineva si vad eu ce si cum.Eu as vrea pe cineva cu un URS 325i sa vad cum stau cu el,dar nu stiu pe nimeni care detine.Daca cumva se gaseste cineva,astept msj aici sau PM |
Fortzzzzzzzaaaaaaaa SHADOWS
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning