![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
Dacă s-ar face comparaţii după categorii, poate s-ar termina şi certurile şi disuţiile inutile:rolleyes2
|
Incept eu..La clasa mica daca ar fi eu mi-as lua noul fiat 500, la urmatoarea clasa mi-as lua A3, la urmatoarea un A4(model nou), apoi un A6, si la clasa mare un a8..Dintre coupeurii imi place BMW 3 coupe, si CL...
|
bine spus aleks. eu ---> mini, A3, seria 3, seria 5, seria 7, Q7 iar la coupe si cabrio inca nu m-am gandit
|
Eu tot un "Not A BMW Fan" am ramas :lol: Dar na... Asta e parerea mea :)
Sa zic si eu: La clasa mica imi place Fiat 500 nou dar ... FIAT!? Probabil as alege un Corsa OPC 1.6T 192CP :D Dupa ar urma un R32 (daca nu luam in considerare pretul), Apoi A4, Saab 9-3, A8, Nissan Pathfinder (pt k a ramas inca offroad). Nu am ce comenta la Q7 sau X5 Nou. Sunt superbe dar parca sunt prea de strada. |
Fiat 500 / Grande Punto / Fiat Bravo / Alfa Romeo 159 / Range Rover Sport HSE
|
ca masini as alege....mini/a3/volvo s80/pathfinder ca vb lui andrei, daca e off road pai off road sa fie, si un cabrio asa pt caldurile insuportabile si pt ceva fitze:)creca un volvo c70 pt ca prea-s frumoase si parca nu le vezi la tot pasu ================== tu si mon, incetati cu off-topicul, altfel se lasa cu warn. aveti 100 de posturi numai pe tema asta, rezolvati-va problemele pe prv va rog-aleks |
10 Attachment(s)
hmmm...
eu as lua cam asa: [mini cooper s cabrio (22.300 euro cip/26.500 ddp)]; [ honda civic type r 2.0 (21.500 cip/25.500 ddp)]; [audi a4 2.0 tfsi (28.000 cip/33.300 ddp)]; [mercedes e classe 500 4m (57.000 cip/68.000ddp) sau mercedes cls 350 (50.000 cip/60.000ddp)]; [bmw seria 7 750 iA (61.500 cip/81.500 ddp)]; la clasa 4x4/de teren as pune [land rover range rover 3.6td v8 (61.000 cip / 73.000 ddp)] sau [porsche cayenne 4.5 v8 (58.500 cip / 69.500 ddp)] la clasa sport/supersport sunt mai...indecis, dar as alege intre[ jaguar xkr 4.2 s/c convertible (89.000 cip/106.000 ddp)], [porsche cayman s (54.000 cip/65.000 ddp)] si [maserati spyder gransport cambiocorsa (89.000 cip/106.000 ddp)] am incercat sa aleg masini care sa nu coste mult peste media clasei lor, sa fie utilizabile in romania ( ma rog, mai mult sau mai putin) sa aiba reprezentanta/dealer/service in romania, sa fie europene(si civicul se produce in europa) pt ca am alergie la masinile americane in general, iar asiaticele mi se par excelente ca motoare dar execrabile ca finisari, si ca ultim criteriu, sa fie frumoase si placute ochiului... |
Quote:
|
nu mi le-as dori in garaj, doar spuneam care mi se par cele mai potrivite din punctul meu de vedere, din clasa lor :)
ce sa fac eu cu un maserati sau un jaguar? nu m-as prea incurca cu asa un avion :) |
Quote:
|
poate o vinde...!!!!
|
Şi eu am văzut-o azi, parcată la piaţă:lol:
|
Quote:
|
da : 1`. dacia lastun , dacia liberta , dacia nova , dacia loga, aro 10 si dacia sport.
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning