Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

ciprian91 28-04-10 19:08

Re: Seatul meu minor !

aaa.. si nu iti mai zic ca mia dat bani inapoi:rolleyes2
asa ar trebui sa nu mai dai cu el data viitoare:oops:
eu cred ca ma duc maine sa vad dak imi primeste dosaru...cand trebuie sa stai 2 saptamani cand nu..is si astia ca p**a:evil:nu mai zic de sictirutu ala de la giseu,cand il vezi iti vine sa ii dai una ce sictir are pe el:x

VladM 28-04-10 19:35

Quote:

Originally Posted by ciprian91 (Post 3318317)
aaa.. si nu iti mai zic ca mia dat bani inapoi:rolleyes2
asa ar trebui sa nu mai dai cu el data viitoare:oops:
eu cred ca ma duc maine sa vad dak imi primeste dosaru...cand trebuie sa stai 2 saptamani cand nu..is si astia ca p**a:evil:nu mai zic de sictirutu ala de la giseu,cand il vezi iti vine sa ii dai una ce sictir are pe el:x

Da cat i-ai dat ? Poti sa te programezi daca nu trec cele 15 zile ?:O

ciprian91 28-04-10 19:50

200E:???:cu programarea niste prieteni si-au depus dosaru fara sa stea 15 zile;)
eu dau a 2 oara..am mai dat prin ianuarie cu luca:twisted:alt fraier..la el am avut 42pct penalizare:yikes:

nck_xx 30-04-10 14:14

Imi are rau pt tine Vlad....e cel mai antipatic politist...eu cand am dat mi s'a zis ca sigur nu mai vine el ca fusese cu o saptamana inainte dar cand l'am vazut ca se da jos din masina am avut putin morcou...dar din fericire nu m'a strigat si am dat cu Rusu...cel mai bun politist...nici nu se uita la cum merg...vorbea la telefon

VladM 30-04-10 19:58

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 3323204)
Imi are rau pt tine Vlad....e cel mai antipatic politist...eu cand am dat mi s'a zis ca sigur nu mai vine el ca fusese cu o saptamana inainte dar cand l'am vazut ca se da jos din masina am avut putin morcou...dar din fericire nu m'a strigat si am dat cu Rusu...cel mai bun politist...nici nu se uita la cum merg...vorbea la telefon

Asta este,de acum cand oi mai dai ca astazi am avut accident cu scuterul si vreo 2 saptamani tre sa stau in casa.

morpheusmaster 01-05-10 00:00

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3323848)
Asta este,de acum cand oi mai dai ca astazi am avut accident cu scuterul si vreo 2 saptamani tre sa stau in casa.

E rupt? Vindecare rapida. Imi pare rau de ce ai patit... (team sunat azi odata de 2x dar nu cred ca mai ai nr. ala)

VladM 01-05-10 10:24

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3324348)
E rupt? Vindecare rapida. Imi pare rau de ce ai patit... (team sunat azi odata de 2x dar nu cred ca mai ai nr. ala)

0757596465,nu e entorsa mai am unul lovit si un deget. Am intrat intr-un taximetrist care nu stie sa se opreasca la culoarea rosie. Multumesc mult morph.

miri 01-05-10 22:11

ce`l mai prostesc lucru in trafic ii ca masinile se cred superioare motociclistilor si nu acorda prioritate si nu te baga in seama:|

VladM 05-05-10 21:28

Mda,asta este,acum si vestile bune,masina e gata,partea de tinichigerie,totul este ok,a spus tata ca a iesit foarte bine,maine intra la vopsit ! L-am rugat pe tata sa-i faca niste poze dar sunt convins ca v-a uita :))

VaLeX 06-05-10 00:19

Ce culoare-i dai ? :)
Pune mana si mai repeta daca tot stai in casa , cand mai ai examen ?

bafta !

VladM 06-05-10 00:22

O fac alba :)
Pai cand ies din gips ma duc direct la Piatra,si da,saptamana viitoare ma apuc de invatat serios :)

VladM 09-05-10 14:01

Ieri i-am schimbat uleiul,filtrele,i-am pus stergatoare si ceva sa miroase mai frumos in masina :)) Marti intra la vopsit !

ciprian91 11-05-10 23:43

eu am fost si lam bagat azi8)vineri sala luni orasu sa speram ca de data asta cad cu unu mai normal:)):twisted:

VladM 11-05-10 23:51

Quote:

Originally Posted by ciprian91 (Post 3353114)
eu am fost si lam bagat azi8)vineri sala luni orasu sa speram ca de data asta cad cu unu mai normal:)):twisted:

Succes. Luni ma duc,am vorbit cu cineva ceva,sper sa iasa treaba. Seatul e vopsit,in vreo 2-3 zile e gata,cum il termin o sa pun poze. Weekendul asta cred ca voi face si jantele.

morpheusmaster 12-05-10 12:53

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3353132)
Succes. Luni ma duc,am vorbit cu cineva ceva,sper sa iasa treaba. Seatul e vopsit,in vreo 2-3 zile e gata,cum il termin o sa pun poze. Weekendul asta cred ca voi face si jantele.

Ooooooooo, se poate vedea vineri, acum?

All times are GMT +2. The time now is 06:04.

- Copyright 2026 4Tuning