![]() |
Re: Seatul meu minor !
aaa.. si nu iti mai zic ca mia dat bani inapoi:rolleyes2
asa ar trebui sa nu mai dai cu el data viitoare:oops: eu cred ca ma duc maine sa vad dak imi primeste dosaru...cand trebuie sa stai 2 saptamani cand nu..is si astia ca p**a:evil:nu mai zic de sictirutu ala de la giseu,cand il vezi iti vine sa ii dai una ce sictir are pe el:x |
Quote:
Da cat i-ai dat ? Poti sa te programezi daca nu trec cele 15 zile ?:O |
200E:???:cu programarea niste prieteni si-au depus dosaru fara sa stea 15 zile;)
eu dau a 2 oara..am mai dat prin ianuarie cu luca:twisted:alt fraier..la el am avut 42pct penalizare:yikes: |
Imi are rau pt tine Vlad....e cel mai antipatic politist...eu cand am dat mi s'a zis ca sigur nu mai vine el ca fusese cu o saptamana inainte dar cand l'am vazut ca se da jos din masina am avut putin morcou...dar din fericire nu m'a strigat si am dat cu Rusu...cel mai bun politist...nici nu se uita la cum merg...vorbea la telefon
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce`l mai prostesc lucru in trafic ii ca masinile se cred superioare motociclistilor si nu acorda prioritate si nu te baga in seama:|
|
Mda,asta este,acum si vestile bune,masina e gata,partea de tinichigerie,totul este ok,a spus tata ca a iesit foarte bine,maine intra la vopsit ! L-am rugat pe tata sa-i faca niste poze dar sunt convins ca v-a uita :))
|
Ce culoare-i dai ? :)
Pune mana si mai repeta daca tot stai in casa , cand mai ai examen ? bafta ! |
O fac alba :)
Pai cand ies din gips ma duc direct la Piatra,si da,saptamana viitoare ma apuc de invatat serios :) |
Ieri i-am schimbat uleiul,filtrele,i-am pus stergatoare si ceva sa miroase mai frumos in masina :)) Marti intra la vopsit !
|
eu am fost si lam bagat azi8)vineri sala luni orasu sa speram ca de data asta cad cu unu mai normal:)):twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning