![]() |
re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
poate totusi vremea o sa tina cu noi.
|
Datorita conditiilor meteo probabile,ne vedem nevoiti sa va adresam o intrebare....catre toti participantii.....pe noi nu ne impiedica nimic sa tinem cursa,indiferent ca ploua sau ca e uscat.....intrebarea este......."Daca noi tinem cursa,voi va dati indiferent de conditii?"..(exclus zapada).. cred ca e cea mai corecta abordare.Potentialii participanti sunt rugati sa raspunda.....conditiile raman aceleasi.....doar ca va fii ud(sau nu) pe jos.In aceste conditii grupa moto dispare.
|
Intrebare pentru organizatori:
Am de realizat niste setari la masina si nu le pot face decat in ziua concursului, probabil in incinta. Exista o zona unde o sa pot face niste probe cu masina, fara a deranja ceilalti participanti? Multumesc. |
Quote:
@bogdane problema este alta si anume nu ne intereseaza cum va fi vremea in localitatile de pe unde venim ci cea de la locul "faptei" adica TL poa-sa ninga poa-sa ploua mi-am luat canadiana noua 13 gr celsius vreme tocmai buna pt curse doamne ajuta!!!:-P |
Quote:
Mie imi convine pe ud :D |
Quote:
daca vor fi 40 ce ve-ti face:?: |
Quote:
insa daca ploua abundent, bate vantul etc. - ma gandesc ca va fi destul de dificil: vizibilitate redusa, cronometrarea probabil nu va mai functiona corespunzator, comunicarea intre participanti - organizatori va fi ingreunata etc... :rolleyes2 iar apropo de prognozele de pe diversele site-uri nu stiu cat de relevante/corecte sunt... cred ca cea mai buna prognoza o puteti obtine de la oficialii aeroprtului (ca ma gandesc ca totusi la un aeroport ajung prognoze ceva mai exacte) |
ar fi cam rau pe ploaie................!baniuesc ca pentru bobi si alti participanti cu tractiune spate si cu ,,citiva cai"sub capota va fi cam greu sa aiba aderenta pe ud....poate vremea va fi binevoitoare:D
|
Quote:
|
Vreun raspuns si pentru mine va rog?
|
Am hotarat ca sa asteptam pana maine dimineata la 8 , sa stim o prognoza cat mai corecta . chiar nu mi-as dori sa ne intalnim doar sa ne vedem , bani cheltuiti si lume nemultumita.
Noi putem sa o amanam pentru saptamana viitoare , trebuie doar sa refac autorizatiile. |
Quote:
Quote:
|
http://www.eurometeo.com/english/forecast/city_LRTC
au mai modificat ceva in bine |
Voi suferiti de prognoze rau de tot. Voi chiar nu intelegeti ca sunt la vrajeala pentru babe obosite care n-au ce face?
La cate curse am fost prognozele de pe net au fost complet pe langa la cel putin jumate. Ba mai mult, din prognoza de furtuna a fost soare si din prognoza de soare 30 grade era innorat si picura. Lasati siteurile si uitati-va pe cer, cei din CT/TL. Aia e cea mai buna prognoza. |
Nu stiu cum e in Tulcea dar in Constanta azi refulau canalizarile dadeau afara , e nasol rau aici , macar sa ploua acum si sa scapam atunci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning