![]() |
Re: PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
Quote:
|
Salutare ! Acum m-am inscris si eu !poate imi spune si mie cineva unde este acest magazin ! raspund si la beep ! 0727722479 !Am un ople corsa negru pe care vreau sa-l aranjez !Ms mult
|
daca stie cineva un atelier sau un magazin de la care sa pot lua chestii misto pt o Corsa astept un raspuns ! ms
|
vin cu o intrebare , pe spate dupa cum stiti la majoritatea ursuletilor cu suspensia coborata , automat rotile stau in V din ce in ce mai mult .
1 am inteles ca pot sa pun bara stabilizatoare si pe spate , ar ajuta sa se mai indrepte cat de cat rotile ? ( macar un pic) bara stabilizatoare reglabila daca este posibil , daca aveti si daca ma ajuta cu ceva ... 2. daca stiti alta metoda pt a mai indrepta rotile macar un pic , astept raspuns , mersi mult! bafta |
Quote:
Te asteptam |
Quote:
-Motorizarea -Anul de fabricatie |
Caroseria este in 2 usi , din `83 , motor 1.8 S I , 103 KW .. 140 cai , motoru a fost schimbat , inainte avea un motor de 2300 cmc pe ea.
|
2 Attachment(s)
asa ceva pentru Solenza....bara fata/spate...praguri la ce pret??
|
Quote:
|
Cumpar 4-5 jante pt un Opel Corsa pe 14 sa 15 ! 0727722479 ! vreau ceva frumos si cat mai bune !
|
2 Attachment(s)
ok..revin cu o noua intrebare de data asta pentru mine,cea cu Solenza fiind pt un coleg mai in varsta...care nu are acces la internet...dar acum zic eu...am luat de pe 4 tuning un kit kre apartine unui Polo...si ma intreb cat m-ar costa asa ceva pentru o Dacia SuperNova...la dimensiuni masinile sunt cam la fel....ce imi recomanzi?:rolleyes2
|
5 Attachment(s)
Quote:
-Wolfrace Octane (black)-480Euro -Wolfrace Hibryd (shadow chrome) -490Euro -Wolfrace Rush (shadow chrome) -490Euro -Wolfrace Katana(silver)-380Euro -TSW Rocket(shadow chrome) -460Euro Preturile contin TVA.Jantele sunt livrabile in MAXIM 1 saptamana din momentul comandarii,acestea continand si kitul de instalare(prezoane si inele de centrare) |
ce nuci/maciulii pt schimbator de viteze aveti ? (nu-mi mai trebe cu siguranta,simplu e ok)
|
Quote:
|
inca ceva : daca vreau ceva dp un site din germania imi aduceti voi ? de ex:
http://shop.roeser-online.de/o-t-r/k...01328164086520 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning