Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Yamaha Aerox (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/143182-my-scoot-yamaha-aerox.html)

razvy_91 09-01-10 18:00

Re: [My Scoot] Yamaha Aerox

urat :sad:

rock_angel 09-01-10 18:31

i-ai putea pune un far tuning:-)

shoby13 09-01-10 19:03

Auci doare...Nush cum a putut sa se intample asta dar un motiv bun sa mai astepti umpik si sa iei un far tuning :))

razvan01 09-01-10 20:34

1 Attachment(s)
vaai, adevarat ca e urat ce ti s-a inamplat, cel mai "greu" daca pot sa spun asa o sa fie cu reparatul carenei (asta daca o faci acasa) cu fibra, chit si frecat pana iti sar ochii din cap...farul cel mai bine l-ai schimba cu unul tuning

si inca ceva, am vazut ca ti-a mai promis cineva un VT dar a recunoscut ca nu prea ii iese, ti-am facut eu ceva, sper sa`ti placa, daca vrei ceva in plus (sau in minus) ai id meu, dai un buzz si se rezolva

ps. scuze ca postez atat de tarziu, am avut probleme cu photoshopu` cateva zile dar s-au rezolvat
BAFTA!

Felix_Arad 09-01-10 23:43

Asa e :sad:, dar nah, asta imi lipsea. Eu pana acuma avea prinsa carena de fata, care era cam rupta la prinderi, cu un surub si doua coliere din plastic, cilpsuri din alea, dar azi l-am montat si nu ma mai avut nici un clips si am prinso doar intr-un surub, si nah, cand am trecut peste liniile de tramvai, si am franat, carena cu tot cu far, care s-a desprins si mufa d ela el, a zburat in fata rotii, eu aveam vro 40, ce sa evit sau sa franez, si am si trecut peste ea :D, dar nah bine ca nu s-a intamplat mai rau, si trag pe dreapta, veneau masini din spate, si farul a ramas in mijlocul drumului, si il evitau astia cu masinile,dar unul nu cred ca la vazut, si a trecut peste el, dar nu cu roata, dar era un opel omega, si incarcata si joasa, si la tarat sub ea :x, si cand il iau, ma uit la el, nu s-a spart nici umpic, dar cand m-am uitat mai bine toate prinderile erau rupte ramase in carene cu surub cu tot. Asta este, dar problema e ca nu mai am moneda, si alt far, abia dupa pasti, poate, si pe bani d efar trebuia sa imi iau burete in spate nou, dar acuma......... Cat despre carena ma apuc de ea, saptamana viitoare, o fac eu, mie de far imi e, ca nu stiu cum o sa-l cumpar, si carena bine ca nu ii rupta sau crapata, ca sunt tare rezistente, daca am treccut peste ea si nu s-a crapat, e ceva :D Mersi de vt, imi place foarte mult, razvi, chiar asa vreau sa il fac, beton l-ai facut ;)

razvan01 09-01-10 23:49

da, trist incidentul, bine ca nu te-a dezechilibrat, Doamne fereste, sa cazi sau mai stiu eu ce, cat despre far, pana strangi bani, incearca sa`l pui p asta, fa-i prinderi din tabla sau ceva de genul...cam cat costa un far tuning pt aerox?:-? la scuter centre ca tot e cu reducerea aia la tnt

ps. ma bucur ca`ti place, si nu uita, daca mai ai nevoie de vt-uri nu neaparat cu schimbat de culoare, anunta`ma, iti fac cu cea mai mare placere

Norby89 10-01-10 00:02

nasoala treaba Felix..... imi pare rau pt tine, las k o sa cumperi tu alt far.

shoby13 10-01-10 11:08

Frumos VT ! Sa ne i la curent cu schimbarile felix... Apropo m-ar interesa si pe mine cine se ocupa de sctiunea SCUTERUL MEU vreau sa vorbesc ceva cu el !

rinzou 10-01-10 18:23

1 Attachment(s)
Pune-l pana una alta , prinde-l cu ceva coliere cu ceva scoci..

La spate acolo de ce nu renunti la burete si sa faci din fibra.. sa ramana doar busonul de la benzina :D ( Vezi poza ! ) [ Scuze , dar n-am gasit acum o poza mai detaliata ]

b0GadEL 10-01-10 18:34

Nasol ai patit :(
Cu buretele asa as face si eu (fibra ) numai costa si fibra in jur de 1 mil.. 8-|asa ca mai bine iesi cu un burete:)))..
In legatura cu faru : daca iti ieu far tuning se merita dar daca vrei sa iti iei alt far original renunta la idee :D!

razvy_91 10-01-10 19:00

de ce sa renunte la idee? :|

app , arata foarte bine VT-ul :D

Felix_Arad 10-01-10 21:07

Ce sa mai prind de el, ca e zgariat in ultimul hal, si e si luat din el,m nu mai prind nimic, oricum maine ma apuc de carena din fata. Cat despre spatele ala, imi place mult cum arata, dar tot buretele ala il pun, iar despre far nus stiu cum va fi, probabil, unul tuning, depinde la ce scor, sau daca nu unul normal, dar dupa Pasti, ca pana atunci mai fac bani pt el. ;)

Raulyto 11-01-10 13:37

Eu zic pana apuci la bani sa iei un far pui pe asta ceva folie ...fumurie speciala pt faruri/stopuri:P

Felix_Arad 11-01-10 16:50

1 Attachment(s)
Pun pun, numai ca nu mai am cu ce sa il prind, ca e tot pleznit. Pana una alta, azi am terminat carena de fata ;)

r13111988 11-01-10 18:06

Imi cer scuze pentru tot ce am scris.

All times are GMT +2. The time now is 10:28.

- Copyright 2026 4Tuning