![]() |
Re: Freehand Design Usergroup
Eu ma repet, Ace... :-P
1. Activitate pe sectiune 2. Calitatea volumelor 3. Calitatea hasurei 4. Calitatea generala si originalitatea Si cred ca, daca 3 din criterii sunt indeplinite cu maestrie, dar un al patrulea criter nu este indeplinit, atunci cel care nu este indeplinit nu mai conteaza. De curatat, cred ca ar fi bine. Dar sa vedem ce zic restul userilor. PS. Eu am sa vorbesc cu cineva sa se promoveze sectiunea, dar pentru asta trebuie ca noi (si membrii vechi) sa fim activi, cat de cat. Trebuie sa postam lucrari bune, sa avem cu ce sa ne promovam :) |
Adica daca vine un anume domn X si isi posteaza desenele care sunt foarte frumoase, calitate in tot, el este direct promovat in Usergroup. Domnul X nu mai posteaza 10 ani, dar el este in continuare in grup pentru ca are calitate, si uitam de primul criteriu, activitatea pe forum.
Eu zic ca aceste reguli de admitere in grup ar trebui stiute doar de voi 2, cei care sunteti responsabili cu cei ce intra in grup. Voi, daca sunteti acolo, sunteti capabili sa decideti cine e demn de grup si cine nu. Mici precizari ar trebui facute doar ca sa se stie de ce esti scos din usergroup(n-ai mai activat de 8-9-10-...-n luni, si altele pe care le decideti voi). Asta e parerea mea si sper c-o sa fie ceva frumos in sfarsit si pe la Freehand ;) |
Normal ca decizia admiterii sau nu in grup tine de moderatorii grupului, dar consider ca e important atat sa contribuiti la regulile care vor sta la baza grupului, cat sa le si cunoasteti !
|
Eu cred ca un sistem bun este un sistem clar, cu reguli de functiunare cunoscute de toata comunitatea. Transparenta este un lucru pozitiv, cred eu.
Ce ati zice sa fie X puncte la fiecare criteriu... Si un total de 10 puncte. Daca un user are peste 8/10 la total intra? Asta ca exemplu. |
Chiar imi plac ideile voastre (evo, radu si ace axel) si daca s-ar lua in considerare cate putin din ce a spus fiecare va iesi cu siguranta ceva frumos . . . Acum normal, ar trebui cateva reguli care ar trebui respectate de useri, iar pentru a fi admisi in grup cred ca ideea lui evo este cea mai buna (cea cu notele), iar la admitere sa fie postate mediile si in paralel notele luate pe fiecare categorie: hasura, culoare, constructie, detalii . . .
|
Ok, dupa cum am promis, lista cu membrii "Freehand Design Usergroup" :
1. !41! 2. Ace Axel 3. ADDOstreet_racer 4. blue macca 5. cassyus 6. Clopotzel 7. Co5m1n eXtreme 8. DANger design 9. Darius DMS 10. dmo.mihai 11. Evoluzione 12. FuriaOarba 13. giubau_v8 14. hasky 15. igerr_al 16. import_skillzzz 17. L4ur 18. LKS 19. maf 20. mba 21. mitza mtb 22. mnc.cristy 23. Naitzu 24. new_cristy 25. no limits design 26. oleco2007 27. ovidiums 28. pheerya 29. PizziRG 30. Razvan_SM 31. skyZZo 32. stig_speed60 33. tencariu88 34. THUNDER77 35. Yackone |
Astazi, au fost scosi din usergroup userii urmatori:
- Co5m1n eXtreme - DANger design - Darius DMS - dmo.mihai - FuriaOarba - import_skillzzz - L4uR - mitza mtb - new_cristy - oleco2007 - Razvan_SM - tencariu88 Acesti useri au primit, explicatii prin mesajerie privata. Alti useri sunt pe o lista de asteptare, vor fi avertizati si ei prin mesajerie privata. Tinem cont de: - Calitatea desenelor - Activitatea pe sectiune si forum - Originalitatea desenelor Vom posta in curand explicatii mai detaliate. |
Daca sunt obiectii sau aveti ceva de adaugat puteti sa postati aici .
Daca nu, PUTETI POSTA PENTRU ADERAREA LA GRUP. Postul trebuie sa contina minim 2 desene (daca ati mai incercat sa intrati in grup si ati fost refuzati, acestea trebuie sa fie desene noi). O sa mai primiti sfaturi si de la noi cand o sa postati, dar nu postati doar de dragul de a o face. Uitativa la cei care sunt in grup si incercati sa vedeti daca va incadrati. Inca o data , pentru a fi clari, tinem cont de: - Calitatea desenelor (constructie, perspectiva, proportii, hasura ) - Activitatea pe sectiune si forum (daca nu activezi pe sectiune, nu are rost sa fii in grup ) - Originalitatea desenelor (stilul personal) NU VOR FI TOLERATE COPIILE DUPA DESENELE ALTOR PERSOANE. Cine va mai incalca aceasta regula nu va mai putea intra in grup si vor primi warning. |
3 Attachment(s)
vreau si eu sa ader la grup,daca credeti ca am cu ce
|
Poti da add la usergroup ;)
Dar am remarcat ca in ultima vreme nu ai mai postat pe aici. Te sfatuim sa fii mai activ la noi pe sectiune ca sa te mentii :) |
Se pare ca nu sunt reclamatii legate de modificarile efectuate de noi ( sper ca nici nu vor exista ).
Drept urmare, pentru o mai buna organizare, am decis inchiderea acestui topic si deschiderea unui topic nou ( mai curat ) unde puteti posta daca vreti sa intrati in grup : https://forum.4tuning.ro/163-freehand...usergroup.html TOPIC CLOSED ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning