![]() |
Re: Eveniment Auto la Shopping City Suceava - 26 - 27.09.2009
stai linistit este limita dupa cum sa spus nu intra dacii nu logan ... de la 90 -110 cai doar 10 masini
nu ti fa probleme |
promitem sa nu luam toate grupele...... :P
fritz eu vreau sa fiu unu din cei 10 care intra la liniute... ai zis 90-110 cai.... am 90 :P si asa ai si un logan si nu are cine ce sa iti comenteze.... |
vb cu razvan el face listele ..
sper sa te poata incadra |
Quote:
Bafta si va asteptam:lol: Quote:
Banii vor fi destinati exclusiv premierii castigatorilor grupelor. |
un adevarat lider Razvan .. :) incep sa simt ceva pt dansul :)
|
razvan la expo daca sunt locuri ramase... pot sa vin si eu cu harbu meu? macar sa fie ceva masini in parcare, daca e nevoie.
P.S si eu am fost nelipsit la evenimente,mai mult cu privitu' si pozatu' :D eventual sa incerc de curiozitate la Spl sa vad cat scot |
Duminica gasim si noi in jur de 7 locuri libere in parcare?De preferabil unul langa altul ca avem banner de pus?si un Poket Bike negru mat cu rimstripe rosu filtru de aer sport si cu CTR pe el
|
Quote:
Quote:
|
mersi mersi.....am sa iau numarul tau si o sa te sun cand suntem aproape de suceava
inafara de taxa de participare ptr drag vor fialte taxe(dbdrag,intrare masini.intrare persoane etc,,,,)? |
26-27 Septembrie Tuning Show Suceava
26-27 Septembrie Tuning Show Suceava in parcarea Shopping City Suceava. Concursuri, drift, drag, expo, audio, etc.
|
Re: 26-27 Septembrie Tuning Show Suceava
da dc a trebuit sa deschizi topic nou cand mai era unu??? rog un moderator sa stearga topicu asta ;))
|
Razvane da unde o sa aiba loc drifting-ul k este pista de karturi acolo unde sa tinut data trecuta ??? :???:
|
razvane nu te supara de intrebare dar invitatii speciali si driftingul va avea loc sambata? ca dumineca n-am cum sa ajung:(
|
Quote:
|
Quote:
tot in zona aia, dar mai langa Baumax... vom impinge putin cauciucurile de la pista de karting ca sa fie mai mult loc. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning