![]() |
re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
daca tot o sa ninga, o bag in atelier, si pana la primavara nu o mai scot. o sa discut si cu un tapiter sa vad daca sunt realizabile scaunele astea...
|
un nou mod de viata.... hibernarea pisici....:))
PS scaunele ale is nashpa :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
E36 Hurricane e "ceea ce trebe" :))
|
aci tre sa fiu deacord cu hori.....nu ca mi-ar face placere dar noh...alea is mult mai ok decat celelalte....
hori.... :bunch: |
da, dar...nu gasesc decat la preturi fara numar - sunt de acord ca is super...si mi-ar placea mult. dar sa mai pun deoparte niste bani, si nu in scopurile pt care pun acuma...
|
7 Attachment(s)
si ceva new pics...faza e ca ninge...inca ninge.
more to come...tommorow, cu un aparat si mai profi. THX Flo si Se |
Flo..mori! :D
tu data viitoare cand mergi la dansuri suna un prieten :)) |
|
Lipsea din spatele aparatului Hori
|
la ce polei s-a facut, azi cred ca...nu o scot din parcare.
Hori, data viitoare te sun. Nu m-am gandit ca pe ninsoarea si frigul ala o sa ai chef sa iesi... |
poze mai faine urmeaza.......facute de altcineva.........eu inca invat sa folosec aparatul.....
hori.....:chainsaw: |
10 Attachment(s)
alta selectie de poze...
PS: donuts si drift inca nu pot sa fac cum trebuie, si exista 2 explicatii: 1. nu sunt destul de priceput in a controla masina 2. se vede si pe filmuletele ce le-am facut ieri seara,...am aderenta prea buna, fie si asfaltul ud, se vede cum in anumite momente in timp ce ma invart masina are grip - trebuie cuplu mai mare putin decat am sa reuseasca sa rupa aderenta gumele astea late... PS 2: spoilerul fata e bandajat dedesubt din cauza unui eveniment nefericit de pe strazile bune din Oradea...e doar putin crapata fibra, nimic grav, dar nu vreau sa intre apa acolo, se va repara (oricum trebuia revopsita bara fata de la ciobiturile de pietre, nu e mare diferenta) |
1 Attachment(s)
Frumos,e ceva deosebit.Fata de cum arata acum ceva timp...chiar ai reusit ceva foarte frumos.Singurul lucru care mi se pare negativ,parca nu se incadreaza,este evacuarea.
|
arata ciudat cu japonezele alea in spate.. Poate vine 2010 cu un proiect nou pentru evacuari :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning