![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Ba-nii fac pa-ma-ntul sa se-nvar-taaaaa...bani au fost/bani nu mai este/cu nissanul din poveste.
Si la sfarsit, in asteptarea grupului, intr-un moment de plictiseala, m-am pregatit pentru momentul in care o sa ajung campion cu ceva jocuri de lumini...deci cu becurile stau bine, mai trebuie doar sa ajung campion...:)))) https://www.youtube.com/watch?v=0xb6S6LFnWc |
Ce super sunt luminile :D :X bestialeeeeeeeeeee
Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................. INfffffooooooooooooo :D ca daca dai din casa o sa iti tin pumni si o sa fi si campion ori cum si daca nu dai info tot iti tin pumni te simt baiat de comitet :D Hai sa ne auzim cu bine ce naiba atat bani bani doar cand murim nu ii ducem cu noi :-< |
GATAAAAAAAAAAA!
|
BESTIALEEEEEEEEEEEEEE:O
|
Daca esti interesat sa cumperi DVD-ul celor de la TougeHeroes,poate dam comanda impreuna. Citeste AICI pentru detalii.
|
"succesuri" Dom Injiner - asteptam filmulete de la antrenamente recente si nu uita ca trebuie sa onoram si invitatia la un shooting profi ( poze dragii mei nu va ganditi la pir-pac tipic lui jupan :) )
|
Quote:
|
stai la rand.
|
la 1.1 bar, cu diferential sudat, cu 0.1bar sub presiunea maxima de referinta a softului, masina a scos aprox 270cp si 400Nm. Multumim HD!
|
3 Attachment(s)
1-2-3:lol:
|
2 Attachment(s)
Poza nr1 cu copyright f0cs se intituleaza: linistea dinaintea furtunii de la Mall.
Poza nr2 cu copyright f0cs prezinta o adaptare a baladei "Miorita", unde baciul sucevean, ala cu cravata si costum, vine sa ia teritoriul baciului iesean, ala in geaca, amarat si plin de praf. |
Quote:
Stimabilul domn in costum cu cravata e Razvan? |
Quote:
asta inseamna pasiunea: - Dragos a iesit de sub masina si a venit direct la intalnire, iar eu am iesit de la munca si nici nu m-am dus sa ma schimb... am venit la voi sa ma dezmortesc... ca dupa aia uita pisica sa mai mearga de-a latu'... Razvan LKN :lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
spune numai unde si cand, ca la cat imi place mie sa stau la poze, nu ma am multa rabdare... Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning