Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   BMW E30 M50 Turbo vs +/- 400 cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/13948-bmw-e30-m50-turbo-vs-400-cp.html)

Lucian 25-09-06 12:05

Re: Urs 2.5 vs +-200 cai

Quote:

Originally Posted by biv100 (Post 564351)
FMM-ule,nu te supara pe mine,ma cunosti????din curiozitate te intreb?eu nu.... si nu vb despe tine absolut nik.pe bune.....

Cred ca mai bine va dati ... iar FMM e prea baiat ... cred ca se referea in general la cei cu modificari nedeclarate . Mi se pare stupid insa sa-mi declar dimensiunea jiglerelor . Si dimensiunea evacuarii trebuie ?

B39738 25-09-06 12:33

va asteapta tata pe toti pe la inceputul lui noiembrie,sa vedem care turbo e mai turbat dintre toti...da' nu va zic ce mi-am facut la masina...:D

rew 25-09-06 13:56

pt WPP pe vineri seara daca vrei sa ne vedem ca mai am probleme cu itp si nu vreau sa risc. daca vine si BIV poate imi iau revansa dupa ce ma batut la buzau.

WPP 25-09-06 15:37

Quote:

Originally Posted by biv100 (Post 564343)
am slikuri.....si 1masini in fata la plecare,cu ele!!! ma crezi???? p.s.nu ma ascund de nimeni,am 115 cp.imi pare rau pt tine sa-ti zic ca m-am dat la presiune 0.7 cu tine,cum crezi ca ar fi la 1 bar???????????

In seara asta daca e frumos afara te astept...si chiar nu ma mai intereseaza ce ai mai facut la masina.

WPP 25-09-06 15:44

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 564428)
Mi se pare stupid insa sa-mi declar dimensiunea jiglerelor . Si dimensiunea evacuarii trebuie ?

NU e vb de dimensiunea jiglerelor...eu cred ca e vb de presiune, daca maresti presiunea se intelege ca ai mai facut ceva si cu benzina......

yknot 25-09-06 22:27

nu neaparat presiunea... tubul venturi este important la carburatorul de pe gtt... la un moment dat devine restrictor si de aceea carbul de grupa a are niste dimensiuni schimbate.... si se mai umbla si la corectorul de aer ;)

zGb 25-09-06 23:00

Quote:

Originally Posted by biv100 (Post 564343)
FMM-ule,nu te supara pe mine,ma cunosti????din curiozitate te intreb?eu nu.... si nu vb despe tine absolut nik.pe bune.....

stai flexat ca n-am vorbit nimic de tine tocmai ca nu te cunosc ;) am spus despre masina ta iar daca de cand ai luat-o de la kwx nu i-ai facut nimic chiar mai ai mult pana sa-l bati pe wpp! ce te-ai simtit asa lezat? :twisted: :twisted: :twisted:

@Lucian : da ma refeream si la aia super secretosi...nu sa zici dimensiunea jiglerelor...ci sa zici asa in general...pe mine cand m-a intrebat cineva am zis da domne am turbo intercooler evacuare si soft! end of story! :)

WPP 26-09-06 02:06

S-a intamplat mai devreme cu BIV, se pare ca a mai recuperat maxim jumatate de masina dar de la ultima incercare cu el eu am mai bagat vre-o 50kg de prosti in portbagaj ( rezerva, muzica....) deci exact nu stiu cat de mult l-au ajutat slickurile

Achim 26-09-06 04:22

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 563843)
Sa nu mi-o luati in nume de rau dar asta nu`mi place mie in general la voi, bucurestenii ! Numai secrete si numai figuri dinastea...mare cacat sa spui ce ai pe masina! Nu vorbesc in general , dar sunt multi secretomani dinastia ! Iar WPP-u nu se numara printre ei ! Tot respectul pt. asta !

Nu vad de unde pana unde atata mancatorie ...puteti sa va suparati pe mine dar asta e adevarul !

sunt de aceiasi parere cu tine... si atunci cand isi prezinta cineva masina, se vbeste de jante si se pun poze, da' nimeni nu atinge capitolele cu adevarat interesante....

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer
@Achim.. pleaca grav Tigra din TM.. am fost martor.. parca ar avea RWD

tot il testez eu o data si-o data! :D sa vedem care pe care :)

Achim 26-09-06 04:25

nu am stiut ca BIV e fostul KWX... ca altfel iti spuneam eu ca mai e cale lunga pana la WPP si poti sa il intrebi si pe Bogdan. cu mine statea la fel din mers, de pe loc nu ma mai prindea fiindca plecam mult in fata, iar pe mine WPP ma bate...

p.s.: iar au venit toate "cinciurile" si aici?! mai dvrm erau discutiile off-topic pe la threadul ala cu R5 vs. S2000 :D (nu mi-o luati in nume de rau pls, pt ca nu vreau sa starnesc polemici ;) )

EVOLUTION8 26-09-06 10:20

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 564426)
Stiu eu un renault 5 turbo (un Ghost) care avea alta turbina decat cea stock ... si nu stia nimeni de asta . Ce jiglere are sau va avea BIV sau eu sau SGM e fix treaba noastra . Sunt lucruri care se invata , gen .. nu se spun. Pt tine ca sa nu mai fim secretosi ... iti spun ca am setarile carburatorului de grupa A (daca iti spun ca am tub venturi de 28 iti spune ceva sau te bag in ceata?)- nu am ascuns nimic ... dar ce inseamna acele reglaje ... trebuie sa cauti daca te intereseaza . Iar cu secretomania ... am declarat intotdeauna ce am ... ba mai dadeam si sfaturi unora .

Era greu sa iti dai seama ca are alta turbina ???
Capota statea deschisa ;)

AcSchnitzer 26-09-06 10:43

Felicitari WPP...

@Achim.. cu mine nu incerci? ;)

Al3xius 26-09-06 11:19

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer (Post 565596)
@Achim.. cu mine nu incerci? ;)

Daca nu ma insel nu are masinuta gata :D

Felicitari mister WPP :P :D

biv100 26-09-06 11:27

........dar din mers sunt langa tine wpp-ule,ne-am dat de 3 ori si nu ai plecat de langa mine.e asa sau....?stiu sa pierd ,crede-ma.....nu moare nimeni daca recunoaste.si eu o fac fara nici o problema.ne mai dam.

biv100 26-09-06 11:37

nu m-am simtit lezat,serios,doar ca nu e politicos sa vb de cineva daca nu il stii,acum am inteles ca e vb de masina.nu vreau sa o iei neaparat ca pe o provo care,da hai sa ne dam si noi o data...si inca ceva nu sunt genul de om care se bate cu pumnii in piept(intelegi poate unde bat)........nu ma intind mai mult decat e cazul...cum fac altii. uite nr meu in caz ca vrei sa vb:0742358693 Adi

All times are GMT +2. The time now is 10:13.

- Copyright 2026 4Tuning