![]() |
Re: R Fuego
Quote:
Nu ştiu de ce dar nu merge să văd filmuleţul ! |
Nici cu 3gp player????Mie imi merge cu bsplayer
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo,felicitari imi place la nebunie arata superb.Inca o data felicitari pentru munca depusa 8)
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca nu este gata dar sunt aproape de final
|
Quote:
|
Arata demential masina, dar mi-se pare mie sau e ridicata de fund? Sau poate ma pacaleste forma fustei spate...
De ce nu vrea sa stea la relanti? |
Te pacaleste si forma spatelui dar este si putin mai inalta pe spate,va veni mai lasata.
Cat despre relantiu,se pare ca pompa electrica de benzina este prea puternica si supraalimenteaza carburatorul trebuie ori o pompa mecanica sa se potriveasca ori un regulator de presiune.Cum spunea si el mai sunt reglaje de facut |
cum Dumnezeu sa bagi 3-4 bari in carburator?:lol::lol::lol:
bafta si ne mai vedem......8) trebuie sa te motivez si pe tine(ca pe andy) |
deja e vorbit de saptamana trecuta, duminica, de regulator. Astept doar raspuns, daca nu .. tot ma descurc eu
|
Super faina masinuta, te astept sa ma vizitezi.......:drunk:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre fuegoul de mai sus nici nu vreau sa ma gandesc cata munca s-a depus dar pentru ca tuningul de aspect e subiectiv la unu place la altul nu, personal nu ma incanta, in schimb am fazut cateva chestii foarte foarte tari, ca si exemplu cine a tapitat scaunele alea a facut treaba excelenta, bara dintre telescoape din fata arata excelent suspensia reglabila la fel foarte smechera, in schimb pacat ca sta galeria aceea de turbo pe motor legata de evacuare fara o turbina intre. Numai bine tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning