![]() |
Re: diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri
PRISMA 2
acolo incepe totul unde se termina o sa vedem pe parcurs ;) |
bai ce sa zik super tare...ma asteptam sa faketi ceva...kiar trebuia o revista:D...singura treaba nashpa e k pe 31 si 1 e si raliul brasovului:))...dar sper sa fie mai show dum dekt sambata la prisma...4tuning ruullzzz...congratulation 4 show
|
Re: 4TUNING DAY- salon masini modificate, car-audio, expo-tuning
:lol: .....e mai important raliul?...si eu am fost in fiecare an la raliul Brasovului(sunt din bv)...dar pt mine un show tuning atat de important e mult mai presus...merg pe 31 la rali...pe 1 si 2 sunt in Bucuresti:twisted:
vin cu alai mare din bv.....:twisted: |
am shi eu o intrebare cat costa un bilet ca simplu vizitator sau se face intrarea pe baza de invitatzii?
|
Biletul pentru vizitatori costă 100.000 lei (10 RON), iar cei care īşi fac griji că īn acel week-end e şi etapă de CNR la Braşov, pot merge vineri (dacă se mai ţine tradiţionala probă pe noapte) şi sāmbătă pe speciale, apoi duminică să vină la Bucureşti. N-ar fi prima dată cānd se face "mişcarea" asta.
|
intrebare...masinile care vor fii expuse...cand vor fii lasate acolo...vineri seara sau sambata dimineata?
|
Quote:
Si daca exista ...... cum pot facec rost de ele :oops: :oops: |
g_unit: sāmbătă dimineaţa īn nici un caz; cel mai probabil vineri pe zi, sau seara.
jingu_boy: de invitaţii nu va beneficia oricine. Poate īnainte cu cāteva zile de 4tuning DAY se va face un concurs, sau mai multe, pentru cāteva īnvitaţii, aşa cum s-a făcut şi cu alte ocazii. Rămāne de văzut! |
gabi hai sa fim serioshi ... ce iti mai cumperi cu 100 de mii in ziua de azi ...
pai sa vedem ... 100 de mii = 3 beri 4 pachete de tigari 2 sticle de succ :) ai dreptate .. 3 beri .. vreau si eu invitatzie :P .. glumeam |
Vreau sa stiu si eu cum aflu daca m`am inscris ca am completat formularul de pe forum si daca da cand tre sa vin unde sa vin etc..EvLSaNtOs tocmai am vb cu o ZBURATOARE si imi zisa sa`tzi transmit salutari :P
|
inca putina rabdare .. 2-3 zile si vei fi contactat
|
ooo interesant evenimentu ... se pare ca nu trebuie pierdut.
|
Quote:
|
Re: 4TUNING DAY- salon masini modificate, car-audio, expo-tuning
Quote:
|
Se stie aprox cam cite masini vor fi in total ? Sau cel putin cite masini incap in locatie ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning