![]() |
Re: Diverse lucrari/comentarii
Bravo! Frumos ! Jantele pica bine !
Masina luata de pe net, modelului in sine i se mai poate face ceva , sau este salvata cu tot cu Meshsmooth ? :thumbsup: Numai bine ! |
render-ul din fata imi aduce aminte de tipa din "cars" :lol:
|
meshu e low poly (adica are triunghiuri la greu)... n-ai ce sai faci
eu am modelat un porsche... as vrea sa-l termin... poate o sa-l vedeti cu jantele astea. asta in functie de timpul liber. |
16 Attachment(s)
Am mai postat aste odata la comentarii lucrari la virtual tuning.
|
hmm...si cred k tot nai nimerit :d..
adik nu sunt facute 3d ..in program d 3d...sau nu par :D se vede k ai muncit la ele...da arata ciudat..bafta ... |
is 3d is facute in Google Sketchup....e asa de stufos siteu ca nu stiu unde sa potez....aici is mai multe din lucrarile mele, nu toate is ale mele unele is importate http://sketchup.google.com/3dwarehou...9545&scoring=d
|
"Radical" n-ai gasit alt nume, asta e deja luat,modelele sunt interesante dar mai bine invata un program 3D ca lumea ca o sa iti fie mai de folos.
|
Alte programe is foarte greoaie si extrem de stufose, crede-ma am incercat...am o lista intreaga...asta e cel mai pe gustu meu si am ceva indemanare..poate candva am sa ma apuc serios si de altele dar pana atunci asta e perfect.
Cat despre nume, exista radical Sports car..eu am prescurtat de la Radical Designs.. |
arata k alea din paint...deci dak vrei apuca d un program mai "stufos" ..k ideei ai ..dapoi chiar arata ciudat in programu asta...
|
1 Attachment(s)
Eu in programu asta fac "meshu" cum se zice, de rendat pot face in alte programe aici nu e vorba cat e de stufos..ca sa faci reflectie si sa pui umbre..poate arata ca in paint ca nu are umbre si texturi.Eu nu folosesc umbrele pt ca imi incetinesc calcu.
...daca vrei fac pe dracu in 4 si fac si o rendare..dar eu nu vreau sa fie judecata cum arata poza ci cum arat masina designu ei..pt mine aste e important. |
tiam zis ....ideei ai ..faine chiar...da incearca sa faci o masina reala in program...sa vedem cum iese...cum vrei tu ori cu tuning ori fara...c masina vrei tu..numa sa ne spui c este...:-w
|
io o sa iti spun parerea mea direct nu o sa ocolesc cum o fac ceilalti
lucrarile sunt de k.k.t nu te supara .... in loc sa iti pierzi timpul cu programul ala care zici tu, mai bine te apuci sa inveti maxu si sa iti transpui ideiile mai bine .... sper sa nu te supere raspunsul meu bafta si spor la lucrat ... |
Nu inteleg care e problema voastra, nu vroiam si nicinu ma asteptam sa am comentarii de genu vai ce bun esti sau ce masini ca lumea, dar voi nu intelegeti diferenta intre modelare, lucru care ma intereseaza pe mine, si rendare, texturare si pozitionare, singurele lucruri care va intereseaza pe voi.
Cum am mai zis masina aia poate arata la fel de bine rendata in Sketchup sau max....deci ca e facut in alt program in afara de max e ireleveant. In fine..... |
mai noi nu avem nici o problema cu tine sau cu ceea ce faci.Daca tie iti place sa pierzi timpul cu acel program uc care lucrezi acum,nu ai decat...baietii de aici incercau sa te indrume spre ceva mai bun;). crezi ca la inceput toti au fost buni?? ..parerea mea e sa te mai gandesti in ce program a lucrezi pt ca o sa iti foloseasca mai incolo si la alte lucruri;)
salut. |
Inteleg ca e util sa stiu sa lucrez si in alte programe si ca in asta nu se poate face tot dar nici nu am timp sa stau sa modelez cubu gri in max vreo 3 luni ca sa iasa o masina.SI ca sa invat sa modelez cubu ala imi trebuiesc ani...Oricum Sketchupu e folosit pt "schitarea" ideilor si am vazut unii care lucrau si cu asta si cu max si faceau modele foarte detaliate si faine destul de rapid....Cu timpu am sa invat si altele..dar pana atunci nu vreau sa-mi fie comentat decat designul masinilor, nu ca ar trebui facute in altceva, pt ca momentan numai in asta pot face altceva decat un cub.
Asta e ultimul post in care ma mai justific, de acum am sa postez cate o masina si nu mai raspund la posturi in care nu va convine programa in care lucrez, cu timpu am sa evoluez dar acum numai in asta pot face masini. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning