![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
bine, la el time`s up ! au trecut luni de zile, gata :) move on cono , serios...
|
Fratilor, cand o persoana merita, simti si stii asta atunci go for it , dar in cazul in care stai si astepti ca fraierul luni si pers resp nik pai atunci treci la nivelul urm. ......iubire adevarata....ce e aia ?????.....nu exista decat pt cei care nu cred in ea........:pelvic_th atata labageala pt o singura persoana????oare merita sa stai sa suferi etc??? nu cred......oamenii vin si trec in viata dar tu ramai for ever cu tine insuti asa k fi cel mai bun prieten al tau si iubeste te
Persoana iubita este exact ca o masina .... o iubesti (asta pt cei care tin la masinile lor:D) investesti bani in ea, timp, te folosesti de ea pt a te simti bine, ai grija de ea, o exerciti la maxim de cele mai multe ori dar cand cade ...o dai la o parte si iei alta...... Tot ziceati de vorbe mari in viata .....uite inca o vorba inteleapta....cand faci un bine unei persoane sa ii rupi si o mana si un picior ca sa t tina minte.... viata e curva batrana si oamenii si mai si fiti destepti si egoisti k sa aveti ce castiga....si va spun asta pt k nu sunt o persoana egoista ...aveti curaj cum incerc si eu sa am |
[QUOTE=la o parte si iei alta......
Tot ziceati de vorbe mari in viata .....uite inca o vorba inteleapta....cand faci un bine unei persoane sa ii rupi si o mana si un picior ca sa t tina minte.... [/QUOTE] :D:D:D:D Muhahahhaha asta nu o stiam:D:D:D:D:D |
lasa ... ca o stiam eu .. aproximativ ...
si mi-a fost dat si ca sfat .. ;) dar prefer .. sa nu fac din astea .... cel putzin nu ink ... cine stie ce va fi mai incolo ... |
Quote:
|
AMVT ! merge si fara vointa..pur si simplu tre sa accepti situatia,sa=ti spui ca nu te merita acea persoana si tre sa incerci sa te orientezi catre altceva! nu trebuie sa o placi,sa tii la ea ci pur si simplu sa nu refuzi...daca respectiva persoana stie sa se impuna te poate face usor sa iti indrepti ochii numai catre ea(chiar daca vor exista momente cand iti vei aminti de fostu/fosta dar barem nu tot timpul) ! stiu ca unora li se pare naspa dupa certuri,despartire sa se gandeascsa la altcineva dar e mai bine...si cine e destul de puternic sa faca pasul urmator face bine !
|
raspunsul la intrebare tinand cont de alt topic "masina vs femeia"....iti iei masina noua :)))
|
Quote:
nu mai e cazul meu acum, dar... a fost, si a fost naspa tare... |
phone number deleted
messages deleted mess id deleted e-mail deleted find another one:) :):):):):):):) |
mess id IGNORE ;) trust me ... e mai bine decat just deleted .. ;) :D
|
hm...cel mai bine e sa-ti faci niste rezerve cand inca esti cu ea,sau in momentul in care simti ca incepe sa scartaie treaba.deci nu inseli,doar iti faci vorbele ca atunci cand vine momentul respectiv sa-ti fie ceva mai usor.....
fazele astea cu IGNORE,sterse sms-urile,nr de tel,etc sunt de baza |
sa se uite tot ce a fost...asta e parerea mea ... ;)
|
Quote:
|
ajugem la topicul: cum sa o uiti :)
si da...e greu...da' se poate face ceva in prv asta ;) |
repet :) cel mai simplu .. gasita alta... pe care sa incerci sa n`o compari cu.. ce-ai lasat in urma..sa-ti vezi de treaba ta.. cu .. asta.. si aia e .. uiti .. repede :) dup`aia devine haios .. sau .. iritant.. depinde... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning