Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

CT-03-ART 12-10-04 21:54

ba tot ce facetzi voi aici e o mare prostie shi un mare offtopic.ce draq nu lasatzi omu sa ishi faca treaba shi venitzi voi cu argumentede genu \"discutzie de clasa a III a\" ce draq ma vii asha shi te bagi in seama.

nu se face asha...

matrixu 12-10-04 23:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
ba tot ce facetzi voi aici e o mare prostie shi un mare offtopic.ce draq nu lasatzi omu sa ishi faca treaba shi venitzi voi cu argumentede genu \"discutzie de clasa a III a\" ce draq ma vii asha shi te bagi in seama.

nu se face asha...

Art: Io in locu tau nu as vorbi pentru ca stii vorba aia\"n-ai fost acolo\". Care-i offtopicu? NU se numeste threadu Intreceri pe strazi? Nu despre asta se relateaza? O intrecere pe strazi? Fi mai atent ca doar esti tinerel rau :P !

Vorba lu gigikent asta, de ce ai mai venit la sala si i-ai propus lu GNT hai sa ne facem daca aveai ambreiaju bulit, si citez \"doar ce mi-am curatat injectoarele\". Ca pana sambata nu vroiai sa te faci cu el!
Bah nene ce le place la unii sa se umfle atat in piept in fata unor copii(no offence)!

X-Ray-Eyes 13-10-04 11:40

Re: Draga World Rally Crap...

Quote:

Originally Posted by \"gigikent\"
Draga \"Sadule\" daca aveai \"ambreiajul bulit\" de ce te-ai mai facut cu GNT??? Ai considerat ca il poti face si cu ambreiajul bulit?? Lasa-ma sa ma indoiesc.Sincer sa fiu mi se pare o scuza patetica dar asta e....e doar parerea mea....:)) :blahblah: sau nu? Chestia asta cu lasa ca il fac dupa ce...bla bla bla e de copii de maixim clasa a III a iar eu parca stiu ca esti major......daca erai adevarat,taceai din gura,recunosteai ca te-a impachetat si iti luai revansa fara sa o anunti.Multa bafta pentru ca evident ai mare nevoie. :bat:

Aha ..
Bine ...
Nu stau sa ma cert cu voi ptr ca nu vad rostul ...
Ai mers cumva cu masina mea sa vezi cum merge or what ?
Si nu vad ptr ce am eu nevoie de bafta ...
:lol:
Pana in mom de fata statzi ascunsi si tu si matrixu dupa 2 nickuri .. atat tot .
Va e frica de cineva sau ceva ?
In fine ...
Si ptr matrixu' :
Daca GNT-ul este tartorul in oras , atunci M5-ul , 555-ul , Ceres Subaru , si cele de peste 300 Cp insemna ca sunt abureala ... sunt echivalentul la dacie sau cum ???
Sa nu imi spui acum ca isi pune X sau Y turbocharger cu 7 tuburi de nos si 3 Compresoare ca sincer am sa te cred !
Bafta !

Ha ha Ha ...

matrixu 13-10-04 14:06

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

Originally Posted by \"gigikent\"
Draga \"Sadule\" daca aveai \"ambreiajul bulit\" de ce te-ai mai facut cu GNT??? Ai considerat ca il poti face si cu ambreiajul bulit?? Lasa-ma sa ma indoiesc.Sincer sa fiu mi se pare o scuza patetica dar asta e....e doar parerea mea....:)) :blahblah: sau nu? Chestia asta cu lasa ca il fac dupa ce...bla bla bla e de copii de maixim clasa a III a iar eu parca stiu ca esti major......daca erai adevarat,taceai din gura,recunosteai ca te-a impachetat si iti luai revansa fara sa o anunti.Multa bafta pentru ca evident ai mare nevoie. :bat:

Aha ..
Bine ...
Nu stau sa ma cert cu voi ptr ca nu vad rostul ...
Ai mers cumva cu masina mea sa vezi cum merge or what ?
Si nu vad ptr ce am eu nevoie de bafta ...
Pana in mom de fata statzi ascunsi si tu si matrixu dupa 2 nickuri .. atat tot .
Va e frica de cineva sau ceva ?
In fine ...
Si ptr matrixu' :
Daca GNT-ul este tartorul in oras , atunci M5-ul , 555-ul , Ceres Subaru , si cele de peste 300 Cp insemna ca sunt abureala ... sunt echivalentul la dacie sau cum ???
Sa nu imi spui acum ca isi pune X sau Y turbocharger cu 7 tuburi de nos si 3 Compresoare ca sincer am sa te cred !
Bafta !

Ha ha Ha ...

1. Eu nu ma cert cu nimeni......
2. Vrei sa iti fac o poza dupa buletin sa o pun pe forum ca sa nu ma mai ascund??
3. Cand m-am referit ca el e tartoru, am spus ca dintre astia care se dau cu masinile e el tartoru, deci nu face comparatii cu masini de peste 300cp.Nu am pus la socoteala restul masinilior muult mai puternice din oras si nu numai.
4. Frica? de cine crezi tu ca ar trebui sa imi fie frica? sau care e motivul pentru care sa imi fie frica? My friend deja aberezi!
Si io zic ca ajunge cu atata vorbaraie,sa vedem fapte, cum am vazut sambata trecuta, cand ma repet, in mod ciudat tu ai vrut sa te faci cu GNT!! :D

Numai bine in rest, si fara incidente ;)!

madfish 13-10-04 18:03

mai bine mutati discutia pe \"ARENA\".

X-Ray-Eyes 13-10-04 21:02

Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
2. Vrei sa iti fac o poza dupa buletin sa o pun pe forum ca sa nu ma mai ascund??
3. Cand m-am referit ca el e tartoru, am spus ca dintre astia care se dau cu masinile e el tartoru, deci nu face comparatii cu masini de peste 300cp.Nu am pus la socoteala restul masinilior muult mai puternice din oras si nu numai.
4. Frica? de cine crezi tu ca ar trebui sa imi fie frica? sau care e motivul pentru care sa imi fie frica? My friend deja aberezi!
Si io zic ca ajunge cu atata vorbaraie,sa vedem fapte, cum am vazut sambata trecuta, cand ma repet, in mod ciudat tu ai vrut sa te faci cu GNT!! :D

1 . Ok ...
2 . Nu e nevoie ... puteai sa spui de la bun inceput cine esti si ca nu ma inghitzi .
3 . De ce sa nu fac comparatie cu cele de peste 300 ? Alea stau in garaj ? Sau merg cu 50 Km/h pe tomis ? Sau alea nu sunt de forjat ?
4 . De Dumnezeu .. stiu eu .. sau de Allah ... Nu eu cred ca aberez ...
5. Si daca tot vorbim de fapte ... tu cu ce te \" lauzi\" mai draga ???
Ce Colivie conduci ?

gigikent 13-10-04 23:21

Ce nu este clar???

Tot ce am vrut sa subliniez este faptul ca asa cum sti sa te lauzi in momentul in care castigi(si noi cu totii stim ca stii sa te lauzi),in acelasi fel trebuie sa sti sa si pierzi...EVIDENT tu nu stii(de aici si comparatia cu clasa a III a)....ii multumesc lui matrixu pentru ca eu nu stiam de faza cu injectoarele....ce pot sa spun....URAAAAAT La faza cu speriatul...bai baiatule...te supraestimezi.Gandeste-te la un singur lucru: Puteai sa iesi super elegant dupa aceasta intrecere recunoscand ca AI PIERDUT.Nu conteaza ca ai ratat a 2-a,ca iti patineaza discul,ca nu ai apa in borcan la stergatoare,ca batea vantul din nord sau mai stiu eu ce...tot ce conteaza este ca AI PIERDUT!!! Cheers! :lol:

P.S:CT-03-ART.......Lasa-neeeeeee,Lasa-neeeeeeee..........

matrixu 13-10-04 23:41

Quote:

Quote:

1 . Ok ...
2 . Nu e nevoie ... puteai sa spui de la bun inceput cine esti si ca nu ma inghitzi .
3 . De ce sa nu fac comparatie cu cele de peste 300 ? Alea stau in garaj ? Sau merg cu 50 Km/h pe tomis ? Sau alea nu sunt de forjat ?
4 . De Dumnezeu .. stiu eu .. sau de Allah ... Nu eu cred ca aberez ...
5. Si daca tot vorbim de fapte ... tu cu ce te \" lauzi\" mai draga ???
Ce Colivie conduci ?

OFF TOPIC
2. N-am nimic personal cu tine, si chiar imi place masina ta, insa nu prea suport zmeismele astea, asta e defectu meu, si ce e cel mai trist multa lume o sa cam vada ca zmeismele astea sunt cam fara rost
3. Alea nu prea le vezi pe la metro alergandu-se sau mai stiu eu pe unde.
4. Am \"frica\" de Dumnezeu, si de Bosniaski(sper ca am scris bine :P)
5. Tocmai ca eu nu ma laud cu nimic, mai ales pe un amarat de forum care e frecventat(sectiunea asta, Constanta) 80% de copii, sau de X-team care sunt si ei zmeii daciilor.
In rest gata, ca suntem off topic!

On topic:
Asteptam cu drag un post din partea ta referitor la \"cruisingu\" cu GNT-u ;)

X-Ray-Eyes 14-10-04 12:59

Quote:

5. Tocmai ca eu nu ma laud cu nimic, mai ales pe un amarat de forum care e frecventat(sectiunea asta, Constanta) 80% de copii, sau de X-team care sunt si ei zmeii daciilor.

On topic:

Daca tot nu ai cu ce sa \" te lauzi \" atunci nu vad de ce te bagi in alte treburi ?
Din moment ce nu ai in ce sa iti bagi banii , parerea mea e sa iti vezi de treaba ta , ptr ca nu vad ce explicatii ar trebui sa iti dau eu tie in leg cu GNT-ul sau alte masini ...
Valabil si ptr prietenul GIGIKENT ... multa bafta in continuare si succes in viata !
Daca aveam un Ferrari si o luam de la un Subaru la fel se intampla sau cum ?
Hai Sanatate !
World Rally Crap... priobabil ca nu ai ajuns la stadiul de crap ! Deci nu vad de ce vezi mai departe ...
Eu cand nu ma pricep , nu ma bag ..
La altii e alta poveste !
La voi adica ...
hai pa !

matrixu 14-10-04 13:51

Quote:

Quote:

On topic:

Daca tot nu ai cu ce sa \" te lauzi \" atunci nu vad de ce te bagi in alte treburi ?
Din moment ce nu ai in ce sa iti bagi banii , parerea mea e sa iti vezi de treaba ta , ptr ca nu vad ce explicatii ar trebui sa iti dau eu tie in leg cu GNT-ul sau alte masini ...
Valabil si ptr prietenul GIGIKENT ... multa bafta in continuare si succes in viata !
Daca aveam un Ferrari si o luam de la un Subaru la fel se intampla sau cum ?
Hai Sanatate !
World Rally Crap... priobabil ca nu ai ajuns la stadiul de crap ! Deci nu vad de ce vezi mai departe ...
Eu cand nu ma pricep , nu ma bag ..
La altii e alta poveste !
La voi adica ...
hai pa !

Deci sa inteleg ca pe forumu asta moderat de tine trebuie sa postezi numai daca ai cu ce sa te lauzi? gresec eu aici, citand afirmatia ta de mai sus?
Bai draga SADULE, nu tre sa imi dai mie explicatii, nu ma intereseaza explicatiile tale. da' daca tot esti atat de zmeu ca faci si dregi, zi mah si cand o iei de la altii. Ai o atitudine cam mizera putin, dupa cate vad, si esti si cam irascibil aici pe forum, s-ar putea sa iti cam scada cota ! LOL!
Si inca ceva, la faza cu BANII! Esti penibil rau!!
Aici e vorba de generalisme nu neaparat de GNT,te tot bati cu pumnu in piept ca faci si dregi da' fi barbat si recunoaste cand o iei de la altii si nu veni cu scuze de *** ca ambreiaju busit ca aialalta, etc...
Daca intr-adevar il aveai busit nu il provocai pe GNT.Sau ai vrut sa pari atat de zmeu ca i-o dai si cu ambreiaju busit?
Mie nu imi place sa ma laud in fata copiilor, pe internet pe forumuri, etc, si vorbesc in cunostiinta de cauza deci nu m-am bagat aiurea in vorba ca altii. Tot ce am postat pana acum s-a bazat pe fapte si afirmatii d-ale tale.
Ce sari asa? ti-a dat-o ala si cu asta basta, stiu ca nu prea ai putut sa dormi noaptea insa asta e, trece repede!
Ma fortezi sa vin cu replici si limbaj d-asta mai de kko, datorita atitudinii tale de asemenea de kko.
Forumu e de discutii,pareri,sfaturi nu sa se bata cu pumnu in piept d-astia d-alde tine.
Nu e o rusine sa o iei de la o masina mai smechera ca a ta! Rusinea e cand ti-o iei de la alta mai slaba!

X-Ray-Eyes 14-10-04 16:26

In primul rand .. ca a venit vorba de bani ... banii mei se duc in masina , nu pe internet ca la altii sau in cluburi frecventate de \" jmekeri\" imbrakati in tzoale Hip-Hop Wear Mada-Faka Ali G bla bla sau mai stiu eu cum care isi trag sticlutza de smirnoff la 0.200 de la chioskul din spatele blocului la 70.000 in pantaloni , intra in club si o beau pe la weceu ca in club e 300.000 sau o toarna in paharul de apa minerala pe care l-a comandat ca restul sunt scumpe si mama mama ce m-am distrat.
Nu fac referire la tine ( ca sa nu iti faci idei preconcepute ) ptr ca ti-am spus , in mom. de fata nu te cunosc.
Insa cunosc \" persoane\" care au fost vazute facand asta. Si se dau rotunzi si bazati in oras.
Nu cred ca m-ai vazut tu pe mine pe la Motor , megalos , Impala , P#l@ mea Underground ca ma sparg in figuri ptr ca am spus mai sus :arrow: Nu frecventez !
In al 2-lea rand :
Pe forumul asta poti sa postezi orice atata timp cat vorbesti civilizat.
Nu este un forum moderat exclusiv de mine ... si la faza cu \" lauudatul\" :arrow: Din moment ce eu si altii ( destui de putini) au depus un efort destul de mare , mult prea mare pentru altii , nu vad ptr ce vi tu cu impresii ca ti-a dat-o GNT-ul si ca ce te lauzi si abureala de 15 ani ?!?
care e faza ?
Mi-a dat-o ... sanatate si virtute ... e nevoie sa iti mai explic inca 1 data de ce m-am facut cu el cu ambreiajul patinand ? ca sa vad ce ii poate masina ... si cu cat ma face ... de aia ... si stai calm ca imi fuge masina mai bine decat anul trecut ...
Daca tot esti asha de chitit si tu si GIGIKENT , pune frate 500 euro jos , pun si eu , si vedem care pe care ... daca e sa o dam in diverse !
daca tot esti asha de convins ca GNT-ul mi-o da , stabilim o intalnire , si facem 1/1 sau 2/3 cum vrei ...
Te tine sau nu ?
Nu am nici o atitudine mizera... Nu cred ca eu sunt cel ce a sarit oparit ca HAHAHA si HYHYHY si :blahblah: intelegi ...
Eu cand nu ma aflu in masura sa comentez , tac si ascult .. nu ma bag !
Tu ca ce te afli in masura ?
Penibil nu sunt in nici un caz .. eu ti-am explicat cum sta faza ..
ca daca ai avea un porsche si ar veni la tine un taules-baules si ti-ar fi spus ca ... HEHE HE ... am auzit ca sti tu si ca ai vazut ca masina ta o ia de la un Hyundai sau cine mai stie ce ii spuneai MARSH !.
cam asha sta treaba.
Probabil ca tot cum vrei tu intelegi.

Si faza cu ambreiajul ... eu zic sa te abtii si ti-am mai spus si de ce... nu cred ca ai mers cu masina mea .
Si faza cu nu am putut sa dorm noaptea ...
Ha Ha Ha ..
Tare !
Nu am o atitudine de kko ... sincer ... cand cineva imi spune ca vrea sa isi puna V8 pe BMW sau 3000 pe opel sau altceva ( in limita bunului simtz ! Nu V8 pe oltcit !) il incurajez .. nu ii spun sa nu isi puna ca consuma mult !
Si masina mai jmekera ... ce intelegi tu prin asta ?
Asa de curiozitate.
:wink:

matrixu 14-10-04 16:57

Quote:

Pe forumul asta poti sa postezi orice atata timp cat vorbesti civilizat.

Eu n-am vb civilizat?:D citeste cu atentie

Quote:

Nu este un forum moderat exclusiv de mine ... si la faza cu \" lauudatul\" :arrow: Din moment ce eu si altii ( destui de putini) au depus un efort destul de mare , mult prea mare pentru altii , nu vad ptr ce vi tu cu impresii ca ti-a dat-o GNT-ul si ca ce te lauzi si abureala de 15 ani ?!?
care e faza ?

Bai gica, tu vii cu abureala la copii astia ca prinzi 280, ca ai facut nu stiu ce masini pe care doar cine mai stie isi da seama ca ar fi imposibil sa nu le faci. Io ti-am zis clar, ti-a dat-o ala si cu asta basta. Si ai tot dat-o in vrajeala la greu(vezi ambreiaju), citeste cu atentie posturile tale si ale mele si gata.

Quote:

Mi-a dat-o ... sanatate si virtute ... e nevoie sa iti mai explic inca 1 data de ce m-am facut cu el cu ambreiajul patinand ? ca sa vad ce ii poate masina ... si cu cat ma face ... de aia ... si stai calm ca imi fuge masina mai bine decat anul trecut ...

Asa mai vii de acasa, incepi sa recunosti, si nu ai mai explicat nicaieri de ce ai facut-o cu ambreiaju patinand, poate doar in subconstientu tau
Quote:

Daca tot esti asha de chitit si tu si GIGIKENT , pune frate 500 euro jos , pun si eu , si vedem care pe care ... daca e sa o dam in diverse !
daca tot esti asha de convins ca GNT-ul mi-o da , stabilim o intalnire , si facem 1/1 sau 2/3 cum vrei ...
Te tine sau nu ?

:d nu prea inteleg ce zici tu acolo(asa sunt eu mai nestiutor). Mie mi se rupe in 14 ca ti-o da ala sau nu ca i-o dai tu lui, insa cand e vorba de pierdut nu prea stii cum sa o scalzi mai ales aici pe forumu asta al constantenilor.
Fi barbat si demonstreaza ca poti sa il faci pe ala daca tot esti atat de atacat ca ti-a dat-o.
Quote:

Eu cand nu ma aflu in masura sa comentez , tac si ascult .. nu ma bag !
Tu ca ce te afli in masura ?
Am fost acolo sambata si am vazut cum stau lucrurile, d-aia m-am bagat, nu ca altii care se uita de la balcon care pe care se fac ;)
Quote:

Penibil nu sunt in nici un caz .. eu ti-am explicat cum sta faza ..
ca daca ai avea un porsche si ar veni la tine un taules-baules si ti-ar fi spus ca ... HEHE HE ... am auzit ca sti tu si ca ai vazut ca masina ta o ia de la un Hyundai sau cine mai stie ce ii spuneai MARSH !.
cam asha sta treaba.
Probabil ca tot cum vrei tu intelegi.
Fi mai corent putin ;)
Quote:

Nu am o atitudine de kko ... sincer ... cand cineva imi spune ca vrea sa isi puna V8 pe BMW sau 3000 pe opel sau altceva ( in limita bunului simtz ! Nu V8 pe oltcit !) il incurajez .. nu ii spun sa nu isi puna ca consuma mult !
Nu stiu ce legatura are asta cu discutia de pana acum :roll:
Quote:

Si masina mai jmekera ... ce intelegi tu prin asta ?
Asa de curiozitate.
mai puternica decat a ta ;)
Si GATA inchei ca deja suntem muuuult off topic, si nu de alta da' sa nu imi iau vreo avertizare sau ban pentru atatea offtopicuri!

x-28-TRA 15-10-04 11:36

Matrixu .eu cred ca noi(x-team) nu te-am deranjat cu nimica asa ca nu ai de ce sa te ei de noi Iar despre sad ce p..ula mea te tot ei de el atita ?La facut GNT bravoo lui asta e tre sa o mai si ia nu ,nu ar fii primu de la care o ia si nici ultimu .Banuiesc ca esti prieten cu GNT?Daca tot vrei sa realizezi ceva vino cu masina si da una cu sad ca sa ii ichizi gura ,ca pina atunci pina nu io dai nu ai ce sa vb ptr ca re masina mai buna ca a ta .apropo nu stuu ce masina ai :))).

CT-03-ART 15-10-04 11:41

shi vezi ca vine matrixu cu un viper GTS

madfish 15-10-04 14:36

sa vina cu ce are ... si sa demo. ca e mai bun ca WRC si GNT, no?

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning