![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
ms de aprecieri....toata stima
|
up...anunt perfect valabil...astept cererile voastre...8)
|
up...perfect valabil..inca multe piese..
|
up....anunt perfect valabil....
- semnalizari - stopuri - IAC-uri 1.5 8v - rampa injectie 1.5 8v - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC cu tot cu ventilator - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobina - arcuri fata Espero - proiectoare ceata cu rame - grila fata dintre faruri (alba sau albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) Plus multe alte piesele ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze recente gasiti cateva posturi mai in urma.. PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up...perfect valabil...inca multe piese...astept cererile voastre
|
Bogdane,hai sa ne intelegem..iti ofer 50RON pt semnale..daca sunt in stare buna prin asta ma refer sa nu fie crapate.Ce zici? :)
M`ar mai interesa si proiectoarele:),dar astea dupa semnale |
ai pm....
|
up...perfect valabil...inca multe piese...astept cererile voastre...preturi bune 8)
|
up...anunt valabil..
|
oglinda stanga cu tot cu brat ai?
|
nu mai am oglinzi momentan...sorry...s-au vandut toate perechile...
stima |
Pentru Cielo GLE 1.5 8v
- stopuri - bobina - proiectoare ceata cu rame - blocuri de lumini + stergatoare - pompa de benzina - delcou - alternator daca se poate niste pretuturi, multumesc |
ai PM...
|
sal ,vasu de la sprietera cu tot cu motoras
|
salut....pare rau momentan nu am vas spritiera..
stima |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning