![]() |
Re: 4tuning day
Quote:
oricum ia in calcul 2 masini din bacau, am obtinut acordul proprietarului ( ii multumesc pt asta inca odata ) va rog, cei care mergeti, da-ti-mi un beep/telefon/sms ( 0744/21.06.32 sau 0765/41.47.49 ) sa-mi spuneti pana la ora 12 sa-mi spuneti daca vreti cazare, pt k platim locurile in avans, si vreau sa stiu sigur pt cine dam banii hotel saftica, exact langa prisma, camere duble, 1 mil pe noapte ( www.saftica.ro ) |
Quote:
Hmmmm ... sunt f curios .... nu spui nimic aleks? sau o sa fie surpriza ... poti da un Pm daca vrei :rolleyes2 ;) :D |
ti-am spus pe privat...
|
MAINE 30 MARTIE INTALNIRE ---4TUNING DAY
ORA 8:00 seara -o intalnire scurta care are ca subiect: 1. ce masini merg sambata 2. unde stam 3. cu cine mergem in masina ,locuri chestii {eu merg cu Andrei} 4.ora intalnire pentru porinirea spre 4TUNING 5. 30 martie ora 8:00 intalnire pentru dezbaterea subiectului ;) BE THERE SUBWAY |
da unde va intalniti?
|
Maine e meciul la 8 30..Nu stiu daca vine cineva..
|
cristi ms efectiv n-am observat ms de pont ;)
ora 7:30 ----nu dureaza mult |
Da Mai Venim
|
meciu e la 8:45 oricum :-P da sa fie mai devreme... 7:30 e bine
|
o rugaminte
mai pot face maine rezervari de locuri cine mai vrea sa mearga, la ieftineala, exact in hotelul in care se face petrecerea 4tuning, sa-mi dea maine cat mai repede un beep/telefon/sms pe 0744/21.06.32 sau 0765/41.47.49 p.s.: sper k nu dati beep pana si pe cosmote, k nu va sun nici de-a dracului :D |
duminica 2 aprilie, prezent la 4 tuning day!:) dupa meci ma urc in mashina (a4 -87-RLM) si am venit impreuna cu raresh, shi cu cumnatu` meu (mazda 6 din focshangeles) .... so ... ne vedem la fata locului!:P
|
va astept, si p tine si p raresh acolo
uitati d c va spun k avem cazare exact unde trebuie ;) https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15176-petrecere-4tuning-sambata-1-aprilie-2006-a.html |
aleks pe mine trece-ma oricum chiar daca nu gasesti companion la camera...poate imi trag niste gagici pe acolo;)))
|
:)))
slabe sanse :)) |
distractie plecuta acolo la bucuresti. sa va distrati cum trebuie si sa reprezentati bacaul klumea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning