![]() |
Re: Pascani
fuioaga tare imi place cand iei initiativa....''baiatu cu startu'' o sa faca tot posibilul sa ajunga...sa speram ca o sa venim in numar cat mai mare si distractia sa fie asa cum a fost si pana acum.....:D:D
|
baieti...ia spune'ti si voi...sa ma enervez si sa merg si eo cu masina? :))) =))) sau n'am adversar ?? =))))
|
wei tepes daca vrei poti sa iti pui ''butelia aia de NOS'' si ai sa faci totul :))) :D
|
Quote:
|
avand in vedere conditiile meteo,in aceasta seara nu mai mergem nicaieri urmand sa mergem cand se va organiza din nou.
|
Din pacate nu l.am putut "mitui" pe Busu sa ne dea putin soare => INTALNIRE ANULATA.
...dar cum isi va mai reveni un pic vremea cu siguranta NOI (cei din Targu Neamt) vom organiza ceva frumos. "SA CRESTEM MARI" |
fuioaga vremea asta nu vrea sa tina deloc cu noi...da si cand o sa iasa soarele ce distractie o sa mai iasa..salutare din partea noastra:D:twisted:
|
Asa.i Andrei....debea astept sa se termine cu vremea asta de rahat si va incepe distractia.
BAFTA "SA CRESTEM MARI" |
daca ar fi fost ieri cum a fost azi vremea era ok.
|
Quote:
|
Baieti urmariti topicul Targu Neamt....se vrea a face un filmulet cu cele doua comunitati...puteti participa si voi cu ideii si sper sa iasa ceva frumos...macar atat sa ramana dupa NOI.
RESPECT "SA CRESTEM MARI" |
Am reusit si eu sa mai intru p forum! Una peste alta a fost f frumos aseara la TG Neamt, pacat ca am fost cam putini dar o sa fim poate mai multi cu alta ocazie!
@werewolf0381 dai bataie ca nu mai tine! :)) Cu respect Z_Junior |
Quote:
mi-a placut aseara chiar daca ....... si respect pentru baietii din TG Neamt!!! |
10 Attachment(s)
Cateva poze :
restul de poze le gasiti la Fuioaga si video de la Tzepesh |
baieti mie unu mi-a placut plimbarea de aseara...multumim baietilor in Tg Neamt pentru primirea calduroasa..salutare
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning