Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/134508-masina-mea-opel-vectra-2000-edition-c20let.html)

Addy_Gaman 27-04-11 20:45

Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI

motorul este rezervat

Addy_Gaman 02-05-11 18:36

motorul sa dat jos,,,,maine teoretik trebui sa vina sal ia...daca nu, iar la vanzare

Skma 02-05-11 19:35

scuza-ma ca te intreb.Tu dezmembrezi masina asta?:rolleyes2

Addy_Gaman 06-05-11 19:40

nu...doar ca am vandut motorul k sa-mi pun altu....

antal 07-05-11 10:14

LET ??? ... urmeaza?

Addy_Gaman 07-05-11 19:54

8 Attachment(s)
initial asta am vrut.sa pun un let...dupa ce am vandut motoru dupa masina...dar nu am gasit ceva bun...si m-am lasat pagubasi...si am gasit un sfi la cineva in garaj,cred ca statea acolo de vro 5-6ani,,,lam luat si la bani putini...si lam facut de la zero...absolut tot nou..azi lam terminat.dupa 3 saptamani de munca si foarte multi bani..acum in rodaj...

electric_style 07-05-11 21:02

respect pentru ceea ce faci si daruirea de care dai dovata pentru masina asta! toate cele bune!!! ps: motorul asta zici ca-i cel care a fost inainte pe masina!

vipermihai 07-05-11 22:20

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 4310203)
respect pentru ceea ce faci si daruirea de care dai dovata pentru masina asta! toate cele bune!!! ps: motorul asta zici ca-i cel care a fost inainte pe masina!

nu, e unu facut de la ZERO ca si celalalt ....

alex.jdm 07-05-11 23:30

Quote:

Originally Posted by Addy_Gaman (Post 4310049)
initial asta am vrut.sa pun un let...dupa ce am vandut motoru dupa masina...dar nu am gasit ceva bun...si m-am lasat pagubasi...si am gasit un sfi la cineva in garaj,cred ca statea acolo de vro 5-6ani,,,lam luat si la bani putini...si lam facut de la zero...absolut tot nou..azi lam terminat.dupa 3 saptamani de munca si foarte multi bani..acum in rodaj...

Foarte tare proiectul ... de mult timp urmaresc topicul.Am avut ocazia sa vad masina de Paste...arata foarte bine, mai bine ca in poze.

alinWRC 08-05-11 02:17

Salut ,frumoasa masina ,vroiam sa te intreb serpii aia sunt originalii sau sunt mariti? daca sunt mariti imi poti zice si mie ce dimensiuni au? mersi

Addy_Gaman 09-05-11 20:05

vipermihai..nu stiu daca ai spus mai mult la misto...sau serios..dar sa sti ca acel motor care lai vazut si u a mancat 1200e..acum 3ani...si nu te mint deloc...am avut motivele mele sa-l dau..si nu pentru ca nu mergea sau ca nu tragea...nu am avut nici o problema...si da sa sti ca este facut si asta la fel ca si celelalt...de la zero..tot nou..serpii sunt stok

antal 22-05-11 09:16

felicitari cu masina, chear ii ceva deosebit.
ce vreau sa te intreb, ce garnituri folosesti la baia de ulei si la capac? cu cateva saptamani in urma am schimbat garnitura de chiulasa si cu ocazia asta am schimbat toate garniturile si acum toate curg, am folosit doar v. reinz.

Addy_Gaman 22-05-11 12:19

aceasi garnitura o folosesc si eu...si am observat ca se prelinge...nu cred ca avem ce sai facem..e opel......saptamana viitoare intra iar la vopsit...mi-au aruncat de la etaj cu piatra ceva...si mi-au indoit plafonu...nu rau...dar destul de urat...oameni muistii....mai bine imi spargeau geamu....

radu715 24-06-11 10:14

11 Attachment(s)
Poze recente , masina a mai primit un DVD , jantele cu buza polishata , restul il las pe proprietar sa zica.

electric_style 25-06-11 18:38

Quote:

Originally Posted by radu715 (Post 4418693)
Poze recente , masina a mai primit un DVD , jantele cu buza polishata , restul il las pe proprietar sa zica.

dementiale jantele !:shock:

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning