![]() |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
de inele am facut eu rost ... toata treaba ar fi daca ai putea sa mi le montezi :) sau sa-mi explici ce trebuie facut
|
pentru logan?kat?maestre!
|
5 Attachment(s)
logan 120 roni. pt inele la astra: vino miine la garaj. de venit vin la C-ta sigur, insa mai spre vara. Pina atunci am o lucrare de diploma de facut si prezentat. Sorry ca va dezamagesc.
in poze : loganul meu la interior + lampa de numar, in spate contact: 0723 264 207 eu 0723 823 679 colegul sorin. multumesc |
precizez ca ce se vede in poza cu portocaliu este in realitate rosu (eroare de aparat foto)
|
mai ceva poze cu Usuletz!
|
Ceva pt mine ai? Pt interior?
|
intrebarea mea ramane valabila: poti introduce leduri de culoare rosie in butoanele de vw golf2? am documentatie, cu poze. nu ma bag eu pt. ca nu cred ca am finetea necesara, si nu vreau sa le stric, deoarece nu se prea gasesc (cel putin cele de la geamurile electrice).
daca da, sa ne anunti cand vii prin constanta :-) pt ca vroia si ery ceva. |
abia azi mi-au venit inelele cromate pentru ceasuri. daca ai cum zielel astea ... cel mai probabil spre sfarsitul saptamanii sa-mi spui te rog ...
daca nu, macar sa-mi spui si mie cum desfac plasticul ce protejeaza cadranele, pentru a lipi inelele. |
cu ursuletz n-am nimic deocamdata. se pare ca unii nu si-au depasit teama, probabil au impresia ca suntem doar niste pustani amariti care au pus 3 leduri intr-o masina si acum se dau mari... ei, uite ca nu-i chiar asa, am acumulat destula experienta si pot spune ca ma bag la orice masina imi pica .
poate o sa am poze chiar cu ursul tau... pt suzuki: vere, inca n-au venit baghetele, le astept si eu. pina una alta, o sa vezi la 4tuning day ceva frumos si interesant steaua: te astept simbata la garaj, dai un telefon inainte sa vii, am sa te indrum ce sa faci si daca pot si am timp, chiar am sa te ajut, fara sa te coste nimic. te astept. cristivw, se poate pune lumina oriunde exista deja (daca in butoanele alea exista becuri, e clar ca pot pune leduri acolo) Mai greu e cind un buton a fost proiectat fara lumina... un 1 Mai ar fi de ajuns? mai devreme nu pot sa vin, ca-i frig si bintuie aviara :) Sincer, acum as dori sa vin, insa am de lucru la serviciu, mai am si o scoala de terminat, s-au strins mai multe si nu pot pleca de aici. Oricum, promit sa ma anunt. 0723 264 207 pt cei interesati. |
ok, graba nu e! ramane pt 1 mai. stiu exact ce trebuie facut si o sa iti arat. avem nevoie de leduri rosii de 3mm, le putem gasi oriunde pe aici, si rezistente de 380-400. pt grila de caldura - 5 leduri inseriate, cu o rezistenta ceramica de 120 :D vezi ce stiu?
faza mai nasoala la butoanele de golf2 e ca nu prea au fost proiectate sa se desfaca asa de usor. am poze, exact cum trebuiesc desfacute, ca sa nu se rupa. ele vin lipite din fabrica, si e cam aiurea cand le desfaci, ca unele mai crapa... in rest, lumina au in ele. bec normal. capata culoarea verde de la un dispersor de lumina sau cum naiba ii zice - oricum, plastic verde. restul e de migaleala - bagat led-ul + rezistenta inseriata in buton. merge, ca ele sunt destul de mari. asa ca astept semnul! numai bine |
2 Attachment(s)
ia uite desi ce am facu, lumina ai cam slaba da o sa mai adaug 1 ,2 leduri ami dai si mie un sfat, cum sa dau gaura an ceasuri sai mai pun leduri ,cu bormasina si sa fac cantu care se pride gamalia aia de la led??
|
cat timp dureaza pt o solenza sa schimbi ledurile?
|
bano, mai lipeste leduri acolo unde le-ai pus pe alea.
pac - dureaza cam 5 ore, iar rezulattul la solenza este sub asteptari, adica este foarte urit construit bordul... |
Ceva poze noi? :D
|
lucrari am mai facut, multe chiar, insa la masini deja cunoscute. am sa pun zilele astea poze cu vectra b terminata (mai la deal am pus poze cu ea neterminata...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning