![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
Multumesc mebrilor ctr pentru sustinere..desi nu am scos un rezultatat prea grozav...pe viitor va fi mai bine !
|
5 Attachment(s)
In mod sigur va fi mai bun pe viitor!!Totul e sa participi.Felicitari pentru evolutie!!
Marigenu,merci mult si nu in ultimul rand pentru banda izoliera!! R Gordini,sper sa fie asa cum zici tu. Multumesc pentru sustinerea tuturor C T R -istilor si nu numai. O zi deosebita astazi pentru mine! Cateva poze de la event,urmeaza sa le postez si pe restul. |
Bravo Robert si Mishu :) sper ca la cele care mai vin particip si eu :P
|
9 Attachment(s)
Te asteptam,Tudor.Multumesc.
|
https://www.youtube.com/watch?v=jkQIc...r_profilepage# un filmulet de la concurs
|
Felicitari Robert si Mishu! Traiasca CTR-ul si la mai mare!! :D
|
salutare baieti,sorry ca,n-am reusit sa ajung la intalnire si la proba de indemanare,am fost plecat pana la bucuresti!!!!!!!!!!!!!!asta e,presupun ca a fost super si multa lume.Felicitari celor care au particiopat si celor care au castigat,data viitoare ma bag si eu,,,,,,,,bafta si ne vedem sambata
|
Poze de ieri de la traseul de indemanare si de la cel din Predeal de acum 2 saptamani:http://picasaweb.google.com/bogdan.fb
|
permiteti-mi sa va intreb, voi va intilniti in fiecare simbata? si cat de mare va e clubul, am in vedere de numarul masinilor?
|
da ne intalnim in fiecare sambata;) mare in ce sens?:?: suntem doar la inceput si avem doar 25 de membrii:-)
|
Bogdan vezi ca ai PM.
|
si pe unde va intilniti? sa vin si eu o data sa vad cum e
|
adrian am vazut pm e ok mai discutam noi :-)
pai ne intalnim in functie de vreme, daca ploua la real in parcarea subterana daca nu ploua la tekzen parcarea mare de langa real(fostele hale romradiatoare);) |
JD_RFTR .. e coleg cu mine la facultate :)
|
un e46 323i nea cade bine de tot in club ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning