![]() |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Se referea ca doar oamenii de *** considera Dacia o marca de ***. Pentru pasionati insa, reprezinta total opusul: o bijuterie :)
On topic: Felicitari pentru ceea ce ai facut, te invidiez :D. Multa bafta in continuare ;) |
Quote:
|
Nu are rost sa dati importanta la oameni de ***** care nu pot aprecia un luru frumos si unicat.
Colectia mea de machete Dacia 1:18 1:43 si 1:87 https://forum.4tuning.ro/505-machetel...e-tzucuny.html |
TzucuNY: Eu aş vrea ca RENAULT 12 L din 1974 al tău să-l laşi ORIGINAL 100% aşa cum e el !
Că e păcat de el să-l transformi īn Dacie 1300 ! Sincer ! :( Sunt mulţi in lume şi īn Romānia fani īnrăiţi, pasionaţi şi īndrăgostiţi la culme de RENAULT 12 care ar da orice să aibe unul ORIGINAL 100% ! |
Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va urez sa aveti parte numai de lucruri bune , pace si smerenie in sufletele voastre alaturi de cei dragi si traditionalul " Hristos a Inviat ! ".Cu stima şi respect Valentin Mulţescu ! :D
|
Sr_cristi ai inteles gresit, i'm the good guy :D .
Din filmuletul postat pare ca motorul are un fel de bataie. Sunetul e amplificat de aparatul cu care s-a inregistrat. Eu la dacia mea am o astfel de bataie, care "live" nu e sesizabila decat de cunoscatori, dar la inregistrare zici ca bate cineva cu ciocanul. Ca sa semene cat mai mult cu o dacie 1300 iti trebuie neaparat faruri dreptunghiulare. Sunt prea putine dacii 1300 cu 4 faruri. Bafta. Off topic : Cat costa benzina in state? |
Quote:
|
Quote:
Off topic: Benzina este $2.90/gal deci $.75 litru |
:D una dintre cele mai economice masini din SUA ! keep up the good work !
ps: asteptam un film profesional cu DACIA in Times Square :D |
2 Attachment(s)
Cascadorii de la un shop auto. Dacia in the rearview camera of my 2009 BMW 750li :)
|
Dar tu de ce nu-i pui faruri ovale de 1300? o sa arate mult mult mai bine decat "ochelrii" care ii acum:-P parerea mea
|
multi km fara probleme si asteptam sa o vad gata o dacie romaneasca cu suflet american , romani arunca daciile si americanii le reconditioneaza , astia suntem noi putin stiu sa pretuieasca.scz de off
|
Quote:
-2 la mana,parca o reprezinta mai bine masca asta -3 la mana,mai trebuie sa faca si o mica modifcare la instalatia electrica...pentru ca masina a venit din fabrica cu 4 faruri,si instalatia este facuta pentru 4 faruri,asa el trebuie sa taie,scurteze,modifice firele ca sa poata sa faca pentru modelul de faruri la 1300. P.S: Ia-o ca pe un sfat ;) sau ia-o cum vrei ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning