![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Fa presiuni asupra celui care face constatarea ca sa treaca usa la inlocuit, nu la reparat, pe fisa de constatare daune...Si , mai ales, stabileste dinainte culpa, nu fa prostia sa inchei constatare amiabila sau nebunii din astea, daca esti sigur ca e vina celuilalt. Du-te la Politie, cere P.V. si cu ala nu prea au ce sa iti faca, iti vor plati dauna.
Tu vrei ca masina sa fie ca inainte de accidentul cu cel care te-a lovit, asa ca cearta-te cu cei de la asigurare si fa presiuni asupra lor ca sa faca asa cum vrei tu, altfel te trag in teapa. Si , daca nu cazi la pace cu ei, ameninta-i cu CSA-ul, poate se mai inmoaie...Sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat! |
5 Attachment(s)
Si poze cu usa lovita,voi ce credeti ar trebui inlocuita?
|
salut...
acum depinde si cum vrei tu...dar si ce iti zic aia de la daune asigurari...ar fii bine sa o poti inlocuii...dar se si poate repara fara sa stii ca a fost vreodata lovita...cauta un service bun...cu un tinichigiu bun si se face... oricum bafta si sa ai grije ca e plina lumea de nebuni care ar vrea sa se suie pe tine cu masina...am patit-o de sute de ori... chiar ieri era sa se suie un ford ranger pe mine...trebe de fiecare data sa am grije si de ceilalti participanti la trafic nu numai de mine:chainsaw: numai bine! |
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat! ghinion! :(( In legatura cu usa, se indreapta... Nu ti-o schimba nimeni pentru indoitura aia, si e normal sa baga un pic de chit, dar nu asta e problema....
Am vazut ca, cauti faruri... daca te intereseaza ti le pot vinde pe ale mele de pe masina, sunt in stare buna, au reglaj electric, tot! Nu sunt matuite! Si la pret, mai las ceva fata de dezmembrari! Daca vrei ne intalnim sa le vezi! succes! |
Quote:
Quote:
|
Man...
Oricum ai privi situatia, trebuie sa vopsesti usa respectiva. In locul tau, eu as prefera sa schimb acea usa. Fii atent aici: "Asiguratorii RCA vor plăti daunele īnainte de reparaţii" din 23 Februarie 2010, ora 08:28 Veşti bune pentru şoferii care vor suferi accidente din vina altora. Conform unui comunicat al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, asiguratorii vor avea obligaţia de a plăti despăgubirile īnainte de efectuarea reparaţiilor, nu după, aşa cum era pānă acum. Evaluarea se va face conform preţurilor de catalog ale service-urilor şi nu va mai fi la latitudinea asiguratorilor să estimeze pagubele. De asemenea, pagubitul va putea să īşi repare autoturismul oriunde doreşte, chiar dacă service-ul respectiv nu are contract cu asiguratorul. Īn caz că accidentul ridică suspiciuni, asiguratorul poate cere o expertiză, care nu poate dura mai mult de trei luni. Ei vor avea obligaţia să īnştiinţeze şoferii despre această acţiune īn cel mult 10 zile de la petrecerea accidentului." P.S. Eu zic ca este sansa ta sa mergi un service mai bun de la voi din Craiova si sa obtii devizul estimativ. |
Pai din cate intelesei eu cam ei ar evalua daunele.Normal cum se face dupa ce imi accepta plata daunelor eu trebuie sa le duc un deviz cu plata reparatiilor de la service?
|
Quote:
Vezi daca intr-adevar este precum in articolul postat de mine. |
ai mare grije....e cu dus si intors si cu daunele...eu am patit-o acum un an...
o babeta cu o dacie a vrut sa intoarca masina si s-a suit un pic pe bara mea spate(masina mea fiind parcata)si mi-a zgariat-o urat...treaba asta se intampla pe la tara la mine... i-am luat asigurarea...am chemat politia...toate cele... am venit in oras...m-am dus cu masina la service la astia de la daewoo,masina fiind inca in garantie...mi-au zis ca se rezolva fara probleme... acum vine partea urata... m-am dus la daune la astia de la asirom caci acolo avea babeta asigurarea si problema...m-au pus frate sa i-o aduc si pe babeta cu tot cu hargia de masina in oras sa faca reconstituire(nici nu am mai auzit de asa ceva)m-am certat pe acolo o gramada cu ei..nu prea am scos-o la capat... m-am dus din nou cu masina in service(cunosteam un baiat acolo)si iauziti ce-mi zice...nu e prima oara cand avem probleme ca astia de la asigurari cu devizul de plata...adica daewoo service trimite devizul dar asiromul sau care o mai fii nu vireaza banii...si esti pus in situatia sa dai din buzunar...asta pt ca cica nu respecti tu ca pagubas clauzele lor... am lasat-o moarta si nu am mai facut-o nici azi...(nu e chiar asa rau zgariata) numai bine! bafta! |
Pai din ce imi zisa mie constatatorul intai sa astept sa ma anunte ei in maxim 10 zile ca imi acceptara cazu meu,dar eu nu imi dau seama ce este de acceptat din moment ce la mine scrie clar nevinovat si cel de ma lovit scrisa el cu manuta lui vinovat,in fine cam stau cu frica astea 10 zile la ce reputatie au astia de la carpatica
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer nici nu prea am auzit lume cu asigurari la carpatica....cine stie....
dar ai mare grije...din cate am auzit carpatica si asiromul...vai mama lor.... bafta multa numai bine! |
Baieti nu ma incurajati deloc,o sa fie lungi rau astea 10 zile DOAMNE AJUTA
|
Quote:
dacate te incalzeste eu te incurajez....dar e mai bine sa fim mai realisti decat sa ne facem iluzii si sincer nu doresc nimanui accidente...doamne fereste... doar ieri era sa se suie unul pe capota mea... am casco pe ea dar e vb de stat prin service-uri cu ea....offfffff...nici nu vreau sa-mi inchipui...sunt mort o zi fara "sufletul meu"!:D numai bine...iti tin pumnii;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning