![]() |
Re: cine are audi 100
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
SAL,O CHIULASA DE 5 CILINDRI 2.0 TURBODIESEL STIE CINEVA ?
|
poate 2,5 tdi
|
Quote:
nu stiu sigur dar exista posibilitatea sa fie cam la fel chiulasele ,de turbo si aspirat(am spus ca nu stiu sigur,doar presupun) |
EXISTA,UNDE EXISTA ?
DIN CE AM AUZIT EU NU PREA SE POTRIVESTE,AS PREFERA DE TURBO |
Quote:
|
4 Attachment(s)
buza (spoiler) l-am avut eu pe masina pana acum, este foarte putin crapat (se vede in poza)
C2 (typ 43) |
spoilerul si 2 aripi fata ft bune, toate la 130 lei
|
pe strada brasov intre mall plaza si piata moghioros se afla un audi 100 cu motor 2.3 parca.este intr-o parcare pe dreapta cum te duci spre piata moghioros.era la vanzare dar de cateva zile am vazut ca dorm boschetarii in el.e pacat de el ca are piele si multe alte nebuneli.poate este vreunul din voi interesat.arata destul de bine la exterior
|
1 Attachment(s)
caut tavita de plastic de sub grilajul de la capota. are cineva?
|
un electrician sau care se pricepe sa ma sfatuiasca si pe mine.
PROBLEMA: cand pun contactul nu se mai aprind martorii in bord, nu indica temp la apa si nici rezervorul, dupa ce plec cu ea de pe loc se aprinde martorul de la baterie, uneori face un zgomot puternic ca un bazait releul de semnal.. VERIFICAT: ceasurile sunt bune, toate sigurantele bune, piesa tca 700 y este schimbata, incarcarea de la alternator este ok bordul este de audi 100 simplu cu cablu de chilometraj cel in forma de hexagon.pls help |
salut. vad ca sunteti pasionati si priceputi in marca audi. am si eu o intrebare . audi a6 din 1995 are imobilizator si cip in cheie??? sau doar alarma cu inchidere de fabrica??? cum pot anula alarma de fabrica? pe unde o fii montata???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning