Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

hg 19-07-04 17:36

mai am o propunere, mai interesanta pentru cei din marasti, in shapca, sus pe terasa, au muzica buna shi parcare pentru cei care au cu ce....
daca se poate dupa 5 as fii tare fericit, ca pot sa ajung shi eu acasa de la lucru shi sa ma spal un pic :).
in seara asta, maine, poimaine?.
Care n-avem cu ce... putem baga shi cate o berica. :)

hg 19-07-04 17:42

Mergem cu tricourile 4tuning shi csr? :dance:

Ciclistu 19-07-04 19:54

Ar fi misto in sapca si bineinteles ca venim cu tricourile, dar mai sunt si care stau in Manastur si Zorilor de aceea am zis ca in centru pe o terasa ar fi cel mai bine.

tekno 19-07-04 20:17

lool... pana acuma e unu de acor... zicetzi mah, maine sau nuh?

hg 19-07-04 20:56

Ma bagati shi pe mine pe messenger la friends sa pot vprbii cu voi, ca pana acuma nu-i am numa pe alexandra, theba shi pe piry.
[email protected] sa mai povestim shi acolo :)
multzam

KrushX 19-07-04 21:12

copii io vreau sa ies din casa CLAR e 10 seara shi sunt 30 de grade.... alooooooooo PENSIONARILOR asha va distratzi voi in cluju asta??? hai mai tata la o terasa pana dimineatza hai sa ne distram sa bem sa fie vara mancavash pana voastra ca asha va parasesc (ash vrea io) dar serios hai sa ieshim afara ca e pacat de caldura care este shi pe la noi dureaza cateva zile....

KrushX 19-07-04 21:22

postez in forum sa ma auda toata tara: suntetzi o rushine pentru tineretu romaniei shi habar nu avetzi ce pierdetzi stand in casa in zile ca asta.... treaba voastra dar mai tarziu o sa va para tare rau.... URA!!!

tekno 19-07-04 22:49

da man... shtim... e de cacat... a sha e de cand shtiu yo... ieshim maine seara... :wink:

strengaritza 19-07-04 23:32

meh..pe caldura asta azi am mers de 4 ori in oras....eram plictisita cu acte si cursuri si plictiseli si am ajuns acasa sa ma preling pe fotolui in fatza la calc...dar norok ca m-au sunat prietenii mei... am avut o distractie pe cinste...in Tineret...dar am pregatit noi fetele o super portie de pizza....eram vreo 15...ne-am ospatat bine si am bagat o distractie de inca ma doare stomacul de la ras....poze si minuni....emult mai kool pe iarba decat pe terasa .... deci....ne stim distra si profitam din plin de varsta asta!!! oricum noi de fiecare databagam caterinca la greu...numai ca seara asta...am spart normele...
deci crede-ma..ca distractie e in cluj...numai sa te duca capul..si sa ai cu cine....
poate facem iesirea aia la tarnitza sau undeva la padure ziua....ca e m,ult mai distractiv..un fotbal sau ceva...decat sa stai la suc/bere...nu ca nu ar fi fain...
mai vedem....

Piry 20-07-04 00:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrushX\"
hai mai tata la o terasa pana dimineatza hai sa ne distram sa bem sa fie vara

unde **** mea sa ies ma cand io fumez tigari de la mama ca is LEFTER ... ! si stai frate ca inca iti datorez niste bani ! ase ca ... mereti fara mine

Ciclistu 20-07-04 09:08

Nu-i rea nici ideea lui Strengaritza sa iesim la o padure, pana va hotarati voi eu merg la strand.
Numai bine.
Vio ti-am vazut Matiz-ul, ii la vopsit.........:)))))))

tekno 20-07-04 13:54

flegme-n gat... yo stau shi mor de cald shi fac mishto de Biju la lucru shi tuh itzi scalzi cooiele la apa la clujanca, ce bine de tine ca eshti la concediu... las ca mai stau shi yo o sapt shi dupaia ma dau pe lantzuri ca tarzan in sectzie, mai fac ceva curse de traspaletzi, le mai zic de sanatatea mamelor la spamioloice ca oricum nu cunosc un gram din ce vorbesc yo shi imi dau demisia... :lol: :lol: :lol:

strengaritza 20-07-04 16:17

bene. am stabilit sa ne vedem la ora 19.00 in sapca....la brico, romstal sau um ii ziceti.
astazi...marti 20 iulie.
vin eu,horea, vio si cori.poate si alex.
dati telefoane ca io nu am numerele la restul.

tekno 20-07-04 17:17

ok... la shapca lu ceashca sa fie...

Ciclistu 20-07-04 17:56

Poate ajung si eu.

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning