Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   VW GOLF 6 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12504-vw-golf-6-a.html)

26WRC 03-09-08 18:35

Re: VW GOLF 6

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1730473)
ce motorizari slabe are la lansare noul golf....
e de inteles, e masina de consum, fara mari pretentii, dar totusi, sa ai tu ca singur motor pe benzina un 1.4....

de ce zici asta?? am vazut la configurator 1.4, 1.6, si vreo 3 variante de 1.4tfsi :rolleyes2

aleks 03-09-08 21:12

nu am gasit 1.6, doar 1.4, o sa caut mai atent. motoare prea mici si oferta prea saraca pentru un model atat de important cum e golf-ul
later edit: intr-adevar, am gasit la comfortline si trendline un motor de 1.6 si 75 de kw...
se putea mai bine, nu?

boy_wonder 03-09-08 21:17

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1731173)
nu am gasit 1.6, doar 1.4, o sa caut mai atent. motoare prea mici si oferta prea saraca pentru un model atat de important cum e golf-ul

motorul de 1.6 se regaseste pe versiunile Trendline si Comfortline :-)

aleks 03-09-08 21:32

da, da, editasem postul, ca am rascolit putin.
nu ma uitasem decat la highline, nu mi-am inchipuit ca ofera motorul cu cilindree mai mica cu mai multi cai
am zis ca echiparea superioara are si cele mai mari motoare, mea culpa :)

~ EWN ~ 03-09-08 21:42

Slabut design-ul....de fapt nici nu au facut mare chestie.....efectiv ma lasa rece masina asta, singurul Golf care mia placut candva a fost 4, o masina foarte reusita, in rest 5,6 numai aiureli....oricum in Romania o sa aibe succes...numai are rost sa zic de ce :)) dar totusi ma asteptam sa iasa ceva mai frumos avand in vedere ce frumos este noul Passat CC sau noul Scirocco....eh´ asta e....

Trixi 03-09-08 21:56

la VW se strange cordonul.in 2000 inca ai putut sa faci combinatii pe orice nivel de dotare,intr-adevar ai asteptat mai mult,dar aveai masina cum ti-ai dorit,motor,nivel de dotare,tot...e chiar ciudat de ce nu iti da 1.6 pe highline.chiar pe aia cea mai scumpa impune restangeri?
o sa ajunga si ei ca toyota...asta este,place iei,nu place nu iei.dar totusi e o masina din clasa premium.nu e bine.
10 ani numai VW am tras..dar acum parca nu ma mai atrage...nici golful,nici politica lor,per en-gros.

Sindrom 03-09-08 21:56

cred ca cu golf au incercat sa urmeze o linie trasata pe scirocco si passat cc, dar nu prea la iesit, uite francezii astia cat sunt de nebuni, au inceput cu 207, 407 au continuat cu 308, 4007, acum noul 607, nu zic ca sunt masini frumoase ca asta tine de fiecare, mie imi plac, dar la golf nu a iesit ce vroiau ei prea multe elemente imprumutate.

aleks 03-09-08 22:00

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1731251)
la VW se strange cordonul.in 2000 inca ai putut sa faci combinatii pe orice nivel de dotare,intr-adevar ai asteptat mai mult,dar aveai masina cum ti-ai dorit,motor,nivel de dotare,tot...e chiar ciudat de ce nu iti da 1.6 pe highline.chiar pe aia cea mai scumpa impune restangeri?
o sa ajunga si ei ca toyota...asta este,place iei,nu place nu iei.dar totusi e o masina din clasa premium.nu e bine.
10 ani numai VW am tras..dar acum parca nu ma mai atrage...nici golful,nici politica lor,per en-gros.

nu mai sunt aceeasi ani, nu mai sunt nici banii aia la vag, si politica de austeritate isi face simtita prezenta, ai dreptate, asta spuneam si eu, dincolo de nuante.
cam putin, intr-adevar, pentru o marca de masini cu asa pretentii si pentru un model cu numele golfului.

StefanVVTi 04-09-08 16:47

Ugly! Au facut golful urat pentru a vinde Scirocco oare? :???:

Trixi 04-09-08 20:25

:lol::lol::lol: mnah...si asta ar fi un stou de marketing....foarte tare!!!

boy_wonder 08-09-08 18:47

21 Attachment(s)
VW Golf 6 a ajuns in Islanda

Ce rost mai are sa organizezi o lansare fastuoasa la Salonul Auto de la Paris atunci cand noul tau model este deja prezent pe strazi? Aceasta intrebare probabil ca si-o va pune orice cititor atunci cand va vedea aceste fotografii cu cele aproximativ 100 de exemplare Golf 6 care au ajuns in Islanda pentru testul international de presa ce va avea loc la sfarsitul acestei luni. Nu stim care este raspunsul intrebarii de mai sus, insa dupa cum arata noul Golf 6 in lumea reala se pare ca Volkswagen are un nou invingator.

AdrianC4 08-09-08 19:05

Urata, dar la noi se va vinde din inertie...

mishu415 08-09-08 19:07

fata de scirocco si spate de touareg:sad: pacat, puteau si ei sa fie mai inspirati:???:

cotfasa 08-09-08 19:12

alt facelift, nu stiu de ce ii zice golf 6 cand difera asa de putin fata de golf 5, ar trebui sa se numeasca golf facelift 6
vw ar trebui sasi angajeze designeri(la fel si audi)
daca ma screm un pic pot sa desenez golf 14

Marius_mym89 08-09-08 19:25

am mai spus-o...nu imi place...poate o sa am alta parere cand il voi vedea p strada personal dar pana atunci :bat:...ceva poze cu golf 6 GTI ?? :-D...am auzit ca va arata mai bine

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning