![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
Quote:
am vazut eu cu ochii mei acea masina (asta ca sa nu zic ca a fost facuta la mine la service) GALBEN cu perla ALBA e combinatie buna |
omuletuleee.....in viata daca ai sa-ti faci masina,nu ti-o fa cum iti zic altii.Fati-o cum iti doresti tu si e cel mai bine.Ca tre sa ai garaj, ca nu ca sa faci o asemenea lucrare, sau ca sa-l tii dupa o asemenea lucrare...e mai putin important.Fa ce stii ca trebuie de facut sa-ti placa tie machinutza si asta e cel mai bine.Numa' respect.Inca odata repet...masinutza o faci sa-ti placa tie nu altora...pentru ca cine are s-o gaseasca atratctiva o gaseste parerea mea.
|
da ai dreptat de o parere doua e bine sa ceri frate si mai ales nu e rau sa intrebi pe cineva care cunoste si care a vazu si a mai si facut ;) oricum yo am ideea mea in cap aja mai imbunatatesti ideeile.. sti si u vb aia.. cat traim invatzam!
|
Frumoasa masina bossulica am citit tot Topicul pina acum imi pare rau de ce ti sa intimplat da ......asta e se repara. Bafta
|
Quote:
|
fratelo ai dreptate la ce mi-ai zis mai sus.....ai mare dreptate.imi retrag cuvintele daca au deranjat!Respect
..........FORTZA................ |
Quote:
|
ms bossule.Ma bate-un gand mai mare de matza...un urs.Dar sa vad in ce ape ma scald si daca is sigur ca la anu in ianuarie cade jos taxa imi iau urs ca asta e visul meu daca nu..bag matza la bataie!Om trai si-o vedea mai este timp de gandire!Maxim Respect!
..........FORTZA.......... |
1 Attachment(s)
o poza la umbra cu matza mea!!
|
Hai nebunule cu bara aia ... nu mai ajunge o data? ca m am plictisit eu de cand astept :))) baftaaaa
|
Quote:
|
La mine mai e putin si iese masina... sper ca vineri sa o am gata facuta... ieri m ai sunat tu nu? ca eram mort de oboseala si tot ziceam da da da, dar nu mai gandeam de loc.. acum esti in tara cu masina ?
|
ai venit in inima crizei ? :)
|
@ e36adigolan:
srsly m8. pro cocalar? fara suparare, pari cam cretin :) |
@ Imbaplayer:
Stage 2 Posts:47 pro cocalar? fara suparare, pari cam super cretin ............daca vii cu posturi de genu ca esti din bicaz sau cunosti ceva anume, mai bine baga coada-ntre picioare, pune capu in pamant si fugi pana simti ca plutesti!Chiar nu-nteleg ce rost avea sa zici asta!Oricum ai raspunsul sus!Maxim respect! .............FORTZA............. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning