![]() |
Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu
Quote:
|
Quote:
Salut, in primul rand seatul nu are 230 cp, imi vine greu sa cred ca la un motor 2.0 tdi castigi 60 CP din soft si evacuare. Eu am avut impresia ca te-am ajuns pana la sfarsit si ca eram amandoi cam acolo. Fata care dadea startul era afona, iar fetele de la finish erau total pe langa, cred ca nu vedeau bine. Mie mi-a placut, macar am apucat sa ma dau(nu ca la pitesti sau craiova), organizarea a fost foarte buna din pct meu de vedere...singurele minusuri ar fi fetele cu startul si finish-ul si distanta scurta. O sa pun maine un filmulet cu prima cursa dintre seat si opel. P.S. Felicitari baiatului cu R5 de la grupa B si baiatului cu renaultul clio de la grupa C, sunt curios ce modificari avea acel clio. |
Quote:
|
Quote:
|
Da nu inteleg ce vrei??? Cine isi pune soft sa urce in grupa sau ce vrei??? Ii doresc baiatului cu Clio sa faca 500 de cai pe masina si sa ramana tot la grupa C!! Si sti de ce ?
Pentru ca a bagat bani si pasiune in masina lui...nu va place , nu mai veniti. |
Quote:
Sunt convins ca poti castiga 80 cp din soft si evacuare, dar nu la un motor de 2L diesel. O sa fac un test dyno zilele astea si o sa aflu exact. As fi incantat sa fie adevarata estimarea ta :). Bafta |
[QUOTE=FLO_GSU;2347691]
Quote:
https://www.youtube.com/my_videos?pi=...&sa=0&sq=&dm=1 |
[QUOTE=andreiwtw;2348761]
Quote:
http://forum.anonymous.ro/forum/showthread.php?t=692 |
Quote:
Sa inteleg ca daca ai o masina turbo de 150CP iti iei bataie de la una aspirata tot de 150CP si apoi te duci si bagi 3000E ca sa schimbi turbina,soft,intercoler, numai ca sa o poti batea pe aceasta de 150CP. Eu unul am satisfactie cand ma dau cu masini mai tari(in nici un caz mai slabe) si cateodata le mai si dau....... . Eu daca as fi avut o masina de 250CP(modificata) m-as fi bagat cu siguranta la grupa E, pt ca nu vad rostul sa bagi atatia bani si timp ca sa ramai la aceeasi grupa, trebuie sa avansam nu sa stam pe loc. Spune-mi si mie te rog ce masina a tu! |
Quote:
Fiecare munceste la o masina ca sa-si castige grupa, dupa ce 1 an la rand ai tot castigat la anu nu mai are rost sa te dai tot la B de exemplu, urci la C si tot asa... El are o masina :lol:care fuge gravvvvvvvvvvvvv |
Quote:
Am inteles perfect ce-ai vrut sa spui prin "suntem modificati" dar nu m-am putut abtine sa nu taxez exprimarea. Si cu astea, am incheiat. O zi buna! |
Quote:
|
Deci focul meu este urmatorul:
De ce oare se baga masini de 180CP la baza(sa nu zicem ca de >230CP) la grupa de 135-165CP? Toti stim ca 1.8T are in general 150CP , dar oare 1.8T de la skoda octavia VRS nu cumva are mai mult(poate chiar integral)? |
1 Attachment(s)
BMC,Multumesc pentru urari si felicitari!!!Am o poza cu motorul dar nu pot s`o scot din tel .. am luat una de pe net,asa arata si motorul meu .. este cel mai mic motor V6 am impresia:-P
Momentan pe mine ma tine in loc softul .. pot sa-l fac oricand,numai ca am alte prioritati momentan:???:,sper ca la urmatoarea legala sa vin pregatit si pe partea asta:-P Lascaria,sar`na pt poza;) Pt baiatul din Cta multumesc inca odata pentru filme,le-am salvat acu pe toate:-P P.S.: La grupa B clasamentul a fost ceva de genul: 1. Renault 5 1.4 T 2. Peugeot 206 GTI 3-4 Seat Izbita 1.9 TDI si Mazda MX-3 1.8 V6 (De precizat ca "finala mica" ar fi castigat-o Seatul lui Kimi8):-P ) 5,6,7,etc nu mai stiu:???: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning