![]() |
Re:
Quote:
|
Eryka, nu cred ca tu esti cea mai tare :)...
ia vezi aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=210 ultimul post .. ;) |
dupa tine :lol: :lol: :lol:
oricum sunt fata :lol: si oricum.. n-am stat chiar zi si noapte sa il joc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Si ce daca esti fata? ;)
|
bine bine... shi la ce foloseshte patchu? :|
|
Re:
Quote:
|
pai daca jucati pe EASY :evil: :evil: :evil:
|
eu am jucat pe mediu...
|
pls, imi da si mie cineva un Cdkey?
a trebuit sa reinstalez jocul si l-am pierdut si nu gasesac nicaieri sau macar de unde sa iau unul bun |
5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0 6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0 LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0 ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0 |
merci
raman dator cu o bere :lol: |
ceres... te-ai dat pe NFS??? :lol: ai grija cum conduci dupa ce joci! :wink:
|
1 Attachment(s)
TeknO , mai tzii minte ce-am vb ?? pe YM ?? cand iti ziceam ca mi-a amortit in pana mea mana ? ... (cei care se gandesc la prostii pot sa bip bip bip ) ..
ia d`aici amice !!! :D SUPRA POWER !!! |
la fel , ptr cei care cred ca imaginea e trucata, puteti sa bip bip bip , inainte de bip bip bip , e un \"mi-o\" , ideea e ca , am vazut post-ul lui tekno .. 110 mii cu celica.. am zis ce mama dreaq , si asa.. am stat in noaptea cu pricina , de la 23:00 pana la 2:45 noaptea sa ii bat scoru` , asta insemnand , STRICT DRIFT !!! restart dupa restart , pana mi-a iesit , cert e ca de cand a postat tekno scorul.. ma tot chinui , nu non-stop .. normal.. asa cate 2-3 ore pe zi sau chiar mai mult , 3 pachete de tigari fumare , pe incercarea asta.. :D a meritat.. care-mi bate scoru ? :D
in noaptea aia la 2:45 ... aveti cuvantul meu de onoare ca imi amortise mana dreapta... |
1 Attachment(s)
uite aici Santos drift :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning