![]() |
Re: MISS 4TuningDAYS 2009
Quote:
|
iarasi se castiga bani???.....pe viitor dati gume turbo sa vedeti de se mai bate lumea :))))
|
Quote:
|
Unele nu merita nici sa aiba afisate pozele :suspiciou
|
mai baieti nu fiti rautaciosi acum...fiecare cu gusturile lui...nimeni nu e perfect...
unele fete nici macar nu sunt avantajate de poze! totusi intrebarea pollului era care va place, nu care nu va place si dati nume :lol: |
sunt total de acord ca unele fete nu sunt avantajate de poze, dar unele sunt sigur ca nici in realitate nu sunt prea avantajate. eu nu am dat nume. si am raspuns si la intrebarea poll-ului mai devreme. oricum ai dreptate, asta deja e putin de offtopic.
|
am votat pe Moraru Lavinia si Tolbasu Alina , gen D.B. nu prea are ce cauta pe aici, poate printre numle enumerate mai sus de blondy26 :oops:
|
MORARU LAVINIA 8)8)
|
Am votat la RECE că are c*r mişto !
|
cea mai draguta e Chivu Loredana, ca stil imi place Alina Tolbasu.
P.S. poate Gratzian voteaza de pr proxy, de aia nu ia masuri :lol: |
Cele mai frumoase dupa parerea mea .... apostu elena, bujor mariana, chivu loredana, nicolescu alexandra, onescu adriana si tolbasu alina!
|
si cand se declara castigatoarea pana la urma? ca deja e scandal aici :))
|
Quote:
|
Oameni buni, voi chiar aveţi o problemă.
Scrie sus foarte clar : "Originally Posted by Gratzian 20 mai e data limita la care se vor analiza voturile si se vor valida doar cele conform regulamentului." Pentru ce vă stresaţi atāt ? Īncercaţi să nu mai postaţi aici off-topic. Nu e nimeni redus la tăcere, nu există fani Ceauşişti printre noi. Calmaţi-vă ! Problema pe care o sesizaţi voi este cunocută şi organizatorii vor lua măsuri. Şi vă rog, nu răspundeţi la acest mesaj tot aici pentru că am continua off-topic ! Mulţumesc ! |
Am pus si rezultatul votului meu in paginile aterioare, fara o mentiune insa - Iancu Adelina... are ceva oarecum mistic, dincolo de corpul frumos si de privirea speciala. Parerea mea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning