Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121728-4tuningtime-pitesti-9-10-euromall.html)

Kasp3r 11-05-09 23:18

Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall

in acest moment am terminat de postat poze in ordine cronologica de sambata dimineatza pana duminica seara .

in 2 sau 3 zile revin si postez si filmarile

pana atunci pozele le gasiti aici:

https://forum.4tuning.ro/74-fullspeed-racing-club/122957-tuning-time-fsr-euromall-9-10-2009-a.html

Xdriver 11-05-09 23:19

Poze cu Fordul Taunus mai are cineva?

sharky-vw 11-05-09 23:58

zapp_ecko....am eu cateva poze...foarte frumoase cu bijuteria ta!

Gratzian 12-05-09 00:03

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 2308926)
repros: ne-am trezit la 6 ca sa luam startu la 15. in rest ok

driftul trebuia sa inceapa la ora 14.00, ora la care erau contractate salvarea si pompierii. ora a fost convenita de comun acord, 4tuning, fullspeed si euromall.
la ora 14.00 a fost incidentul cu "cazutul de pe portbagaj"
salvarea a plecat, spital, radiografii, etc...
pana nu a revenit salvarea nu s-a putut redemara evenimentul. nimeni nu isi poatea asuma raspunderea fara salvare sau pompieri.

sambata la muzica totul a decurs cursiv. am gresit ca nu am pus un banner indicator pentru cei care vroiau sa isi masoare masina si nu depistau unde bubuia muzica mai tare...
bannerul e in lucru pt. urmatoarele evenimente... urechi nu avem la schimb...

soferul masinii care a provocat incidentul si a dus la intarzierea competitiei, a fost descalificat, a participat doar la freestyle.

in rest toate bune.

mihai L`amour 12-05-09 00:08

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2310138)
driftul trebuia sa inceapa la ora 14.00, ora la care erau contractate salvarea si pompierii. ora a fost convenita de comun acord, 4tuning, fullspeed si euromall.
la ora 14.00 a fost incidentul cu "cazutul de pe portbagaj"
salvarea a plecat, spital, radiografii, etc...
pana nu a revenit salvarea nu s-a putut redemara evenimentul. nimeni nu isi poatea asuma raspunderea fara salvare sau pompieri.

sambata la muzica totul a decurs cursiv. am gresit ca nu am pus un banner indicator pentru cei care vroiau sa isi masoare masina si nu depistau unde bubuia muzica mai tare...
bannerul e in lucru pt. urmatoarele evenimente... urechi nu avem la schimb...

soferul masinii care a provocat incidentul si a dus la intarzierea competitiei, a fost descalificat, a participat doar la freestyle.

in rest toate bune.

aici e un mare minus la partea cu salvare
cand ati facut un contract ca presupunc a au cerut contract
de ce nu si-au luat asigurarea ca in caz de incidente trebuie sa vina al;ta salvare la locul evenimentului
ei cer palta la ora din cate stiu eu
timpul pierdut din cauza lor de ce se plateste
dar asa e la noi la roamni
banii si restul ce o mai fi nu conteaza sa ne luam banii si atat

Gratzian 12-05-09 01:22

da, corect... asa e contractul la evenimente cu BGS...
acum, sincer... stii de ce? ca sa nu dau vina pe nimeni...
in atatia ani, si atatea evenimente pe an... cumulate peste 20 in total... nici nu ne-a trecut prin minte ca se poate intampla ceva...
asta e
din greseli inveti
sincer, nu intelegeam de ce la Bucuresti BGS insista ca au o salvare pregatita sa vina daca e vre-un incident...
nu radeti de mine, dar o sa ii sun maine sa le spun ca m-am prins de idee :))

NightClubRacer 12-05-09 01:23

doar atat de putine poze? 4tuningu cand pune pozele si filmele? :)

mihai L`amour 12-05-09 09:53

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2310251)
da, corect... asa e contractul la evenimente cu BGS...
acum, sincer... stii de ce? ca sa nu dau vina pe nimeni...
in atatia ani, si atatea evenimente pe an... cumulate peste 20 in total... nici nu ne-a trecut prin minte ca se poate intampla ceva...
asta e
din greseli inveti
sincer, nu intelegeam de ce la Bucuresti BGS insista ca au o salvare pregatita sa vina daca e vre-un incident...
nu radeti de mine, dar o sa ii sun maine sa le spun ca m-am prins de idee :))

asta ziceam
ca nu trre sa se intample ceva ca sa avem ce preveni dar pt orice eventualitate tre sa ne gandim al asta
mai stiu eu cluburi care organizau curse de viteza sau urcari in coasta si din zgarcenie sa zic asa luau doar soferul si masina fara asistent fara doctor
ce face soferuil ala fara asistent fara doctor?
aici nu e referitor la tine ca e vb de alte cluburi unde ma bucur pt ei ca nu au avut incidente ca o dadeau in bara rau de tot

world cars 12-05-09 10:49

4 Attachment(s)
am eu cu fordu tau

Drag_Event_Addict 12-05-09 11:34

ne-a placut si noua eveniment-ul,sincer mi s-a parut destul de buna organizarea pacat ca nu toate masinile de la noi,"nu" au putut fi prezente si a-2-a zi,dar asta este.....asteptam viitorul show unde o sa fim prezenti cu mare drag :D.....felicitari organizatorilor si participantilor

Kinghost69 12-05-09 12:05

poze cu mainile de la Inferno Motorsport nu are nimeni??? sau filmulete !
(masinile din stand erau: VW Golf 5 alb perlat, Seat Toledo, Skoda Octavia 2 pachetul de RS, un urs Rosu cu nr. de CJ, ursul Galben cu nr. Getax si pisicutza Rosie cu nr. de DB.) cine are poze sau filmulete le poate posta aici sau pe forumul clubului Inferno Motorsport sau le poate trimite la e-mail : [email protected]!
merci!:twisted:;)

Vlad_18RLG 12-05-09 14:07

Quote:

Originally Posted by Fabritzio (Post 2309313)
RLG sunt baiaul care ti-a inmanat microfonul:P....frumos gest:D....am fost cu totii emotionati....si pana meaesti f ok si stai bine-n drift....dar curand vei fi langa hai`u sau langa KNS`u....sper sa ramanem prieteni...pana la urma....evenimentele de genu asta sunt facute si pentru a lega prietenii noi si de durata:)...si cu totii stim vba aceea Cu Dumnezeu Inainte si Masina Sa Traga Bine:D....ne vedem data aviatoare la un drift si 4 cauciucuru sparte...:D;)

..pt mine nu esti persoana cu dizabilitati....
Daca toti ar gandi ca tine, am trai in alta lume, dar nu asta e important. Important e ca am avut ceva de aratat publicului. poate nu a fost asa cum ar fi trebuit, dar usor usor o sa fie din ce in ce mai bine. de la hai`u am prins boala cu ursuletii si drifturile, si de atunci am ramas "blocat" pe chestia asta. vezi ca este id-ul meu mai sus, da-mi add in lista.

Gabi 12-05-09 14:13

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 2311495)
[...] Daca toti ar gandi ca tine, am trai in alta lume [...]

Gura lumii doar pămāntul o astupă ! Felicitări pentru ceea ce faci !

jakal 12-05-09 14:16

RLG.. boss nu te agita ....important e ca ne-am simtit bine......fiecare a dat cum a putut,cum a stiut .....golaneste mai pe direct.......invatam ca nu avem ce face.....si pina atuci fiecare arata ce poate .....cine are tupeu intra si da ....cine nu sta si se uita.....

si eu ....si multi avem multe de invatat.......

ma bucur ca ne-am cunoscut si sa ne vedem la cat mai multe evenimente....
bafta.............;)

Kasp3r 12-05-09 14:29

poze cu fetele de la eveniment le gasiti aici:

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...88#post2311488

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning