![]() |
Re: Meeting pentru posesorii de OPEL!!!
Pentru Bucuresti ????? nu e nici o intalnire ??? plz ash vrea sa stiu si eu dak este .. knd este :) .. multzumesc
|
Intalniri Opel in Bucuresti se tin in fiecare joi, ora 18, Polivalenta.
|
1 Attachment(s)
in cadrul legalelor de la Kiskunlachaza din ungaria, pe data de 21 martie se va tine si Cupa Opel. Categoriile inca nu le stiu
|
Ai ceva detalii, am inteles ca sunt curse si sambata si duminica? Cand e mai interesant?
|
tot am cautat dupa detalii in cadrul cupei opel, dar nu am gasit. se vor tine liniute dupa grupele din ungaria. la ei e dupa cilindree. acuma poate o sa fie doar o singura grupa "opel" si cu asta basta, nu stiu. daca aflu ceva am sa postez
|
o daa:D,tre sa mergem:D
|
deocamdata sunt urmatoarele grupe:
1. pana in 1600 ccm 2. 1601-2000 ccm 3. 2001-3000 ccm 4. peste 3001 ccm 5. diesel si turbo benzina - este permisa folosirea anvelopelor "slick" - este permisa usurarea masinilor - cei care au masinile stock, fara modificari, fara usurai, se vor da in categoria street si cu fluturasul primit (timeslip) se va registra la cupa opel - cei care au modificari (inclusiv usurari) se vor da in grupa "test" |
brummy...ne dam la street ?:D
|
Quote:
|
HEHE,stiu;).Ar fi frumos sa ne strangem in Arad si cei de la Timisoara si plecam in coloana,trebuie sa ne gandim.
|
sunt deja o gramada de masini care merg din romania, cred ca vreo 60 :o
timisorenii mai mult ca sigur ca merg pe la Cenad |
clubul nostru vine prin arad:Dcred
|
atunci tinem legatura, mergem impreuna, devreme, cam pe la ora 7 dimineata sa ajungem acolo sa mai am timp sa schimb cauciucurile si sa fac unele mici reglaje
|
no binie
|
No bine, si ce credeti voi ca va las va faceti de cap cu Ildiko? Vin si eu dar nu stiu la ce ora ajung (lucru asta bata-l vina).
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning