![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
Quote:
|
Buna asta cu dieselu, sa stii ca nu m-am gandit. Mai ales ca Gheorghe face rost de motorina mai ieftina ;)
Si daca tot vb de consum, pe unde se invarte consumul la un 2.8 ? (nu ma refer la ala din manual, de cand a fost fabricata masina) Si o perla spusa de un dobitoc azi la sala, ca sa fiu ontopic. Citez " Nasol ba ca ai pisica ca acu e iarna si cu tractiunea spate nu poti s-o mai controlezi deloc. Pana la primavara nu mai conduci nu ? " |
Quote:
soferi de weekend care iarna merg cu autobuzu.trebuia sa-i zici nu-i problema ca mut rotile de pe spate pe fata si atunci imi trage fata :D |
:lol: Haha :lol:
Nu-i inteleg pe astia absolut oripilati de tractiunea spate. E36 e prima mea masina si n-am avut stres iarna trecuta(prima iarna cu ea),ba mai mult si cu ABS-ul nefunctional. |
Legat de tractiunea spate pe zapada, sa vedeti ce misto e sa conduci un Daewoo Damas, care are incredibil de putina greutate pe puntea spate, cauciucuri cu dimensiuni de scuter, care nu se gasesc in varianta de iarna. Deci...
|
sa sti ca sunt foarte indicate cauciucurile inguste pe zapada ;)
cat despre greutatea mica pe spate si cauciuc de vara... ai dreptate :) |
Quote:
|
nu-i problema saci gasesti la magazin si nisip pe toate drumurile mai ales pe sosele deci faci si curatenie in folosul comunitatii si te plimbi si cu damasul decent =))
|
In carte scrie ca am voie maxim ~500 kg sa transport, si eu am pus 400 numai pe spate, si tot mai derapa. Intr-adevar, nu la fel, dar ma rugam de el sa se miste de pe loc.
Ma rog, hai sa trecem peste :D |
1 Attachment(s)
Un cunoscător etalāndu-şi bestia īntrun comentariu haios:).
|
Quote:
|
un 2.8 ma refer la al meu care nu sunt gheorge :)) am un consum de 10 13 in oras si 9 11 in afara dar daca ii dai pesete 180 ajunge intre 20 si 25 :)) asta e consumul si daca ii dai o liniuta precizes ca ma refer la am meu dar nu asi crede sincer pe altul care ar zice ca are mai putin
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
De curiozitate, cand faci "drifturi"(cu frana de mana) cu al tau BEMVEU 2.8 benzinar(da' rupe stilu'), cat iti consuma? 80 l/100 ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning