![]() |
Re: Evacuari custom INOX
1 Attachment(s)
de montat o toba ca cea din poza pt un stilo coupe?mentionez ca trebuie adaugata o bucata de teava.multumesc astept pm cu pretul.
|
Quote:
|
Salut...as dori sa schimb intermediara la un cielo (cea de pe masina este ciuruita) si vroiam sa va intreb cat ar fi manopera, ca toba o voi cumpara eu? Si pana la ce ora lucrati ca nu prea pot ajunge pana in ora 18.30? Multumesc.
|
Quote:
|
omule...am si eu o intrebare...aveti ceva scula de indoit tevile de inox?
|
Quote:
|
o sa trec pe la voi cand s-o face mai frumos ca mi-am luat o toba moto si trebuie din 2 evacuari sa fac una singura :))
|
super baietii,mi-au facut si mie traseu evacuare+downpipw si finala pe bertone z20let.se simte si aude super(schiar daca fara silencer cam iti bubuie urechile:) )
|
Bai, care imi spune si mie dimensiunea tipsului de la seatul lui Gabi? Am gasit unele de 150 cu 105 si putin oblice, insa le-am vazut doar in poze si vreau sa stiu daca se merita sa le iau sau nu....astept raspuns de la gabi, tavy sau tibi:P
PS. N-am mai sunat ca am factura la tel umflata:censored: |
salut . pt un astra h gtc motor z20ler o evacuare completa cu tot cu downpipe si un "mufler" facut dupa specificatiile mele la cam cat ar ajunge? 70 sau 76 mm diametru
|
turbina va fi schimbata cu ce de opc si actuator modificat. intercooler mai mare ,..se prea poate admisa sa se schimbe si toata admisia.
|
ehee,va dau drepturi de autor pentru poze:)
|
salut,m-ar interesa si pe mine pentru un Civic Type R Fn2 un cat-back la ce pret e...ma las pe mana voastra la dimensiunea tevii.ms mult
|
salut,m-ar interesa si pe mine pentru un Civic Type R Fn2 un cat-back la ce pret e...in principiu as dori ceva de 2.5...sau ce stiti voi ca e mai bine.
|
Quote:
m-ar interesa si pe mine ceva identic dar pe un e36 compact.cu materialele voastre...un pret.Astept PM. Bafta multa in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning