![]() |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3027 :x :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
speedy , mersi ca ai fost pe faza
nu-i corect ca aia sa ne ia sigla :evil: |
mda, nu e corect, dar nici sa dam cu pietre in iei, oricum au spus ca remediaza situatia
bine, gestul e urat, |
Exact. Hai sa asteptam rezultatele protestelor noastre. Recomand sa nu ne mai luam de baieti pana nu vedem si o replica.
Respect. |
mda, e cel mai bine, vedem ce fac :chillpill
|
Re:
n-a fost sa fie.........octavia vs bmw.........si apropo,despre ce furt de sigla vb?
|
Re:
ce parere avetzi?max plinge la ora asta sau nu?
|
poate isi ia si el tractor! ... hmmmm ... la dracu ... oricum daca vine cu Mamveu poate vedem pe mighty Taxi killer de Bemve vs Mamveu! si restu ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
nu are legatura cu noi dar aseara mi-a murit un prieten cu motocicleta,multzi il stiu dupa motor era imblanit si plin de crani de berbec,a intrat in depasile la o coloana de masini iar prima masina din coloana a virat stinga,ODOHNEASCASE-N PACE SI COONDOLEANTZE FAMILIEI
|
urat... mai tii minte ce vorbeam luni seara? prietenul meu a avut noroc, a iesit din spital, cu doua tije in picior, cu fata cusuta, dar a iesit viu. am vazut poze de la accident, erau bucati din carena infipte in dacia nebunei care l-a lovit. ce satisfactie ca aia e pasibila de condamnare daca un an de acum incolo el nu se mai urca pe motor? si el avea experienta, ca e pe motor de mic si pe de-asupra concureaza, deci nu mergea la impresii...
|
pacat pt baiatul ce a avut accidentul de motocicleta, stiam motocicleta, o vedeam des prin oras. ce sa zic...chiar daca nu i-l stiam, condoleante familiei si prietenilor. si eu am pierdut un prieten de varsta mea la sfarsitul vacantei, tot intr-un accident de motocicleta.
|
in urmatoarea luna,nu o sa ma vedeti prea des pt ca deja am bad marks at school :cry: :cry: :cry: :cry: :anger:, asa ca pt urmatoarea luna :wave: :sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky :wink: :oops: :oops:
|
cum naiba sa ai bad marks la scoala deja? nici pe forum nici la intalniri nu mai dai?
ps: zii ca iti ia-u ai tai cablu de la comp :P |
al' mic , ti-ai imbunatatit marks-urile ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning