![]() |
Re: Calarasi
Poate ne intalnim si noi sambata , duminica.
Ce ziceti ? Se baga careva? |
Quote:
|
Duminica pot si eu.
|
Ne putem intalni si asta seara daca vreti , facem si noi cunostinta in the real life :D
Si ne putem intalni si duminica , ne vedem prin fata pe la prefectura , am vazut ca se mai aduna lume pe acolo... Daca aveti voi alt loc doar ziceti unde si venim. |
Eu vin, oricum trec pe acolo mai mereu. :-)
|
Quote:
Acolo se adună copii dar nu sub formă de īntālnire ci pur şi simplu se duc grupuleţe-grupuleţe şi ocupă băncile din faţa Instituţiei. Adică dacă aşa doriţi şi voi, eu zic pas pentru că n-am să mă apuc să īntreb pe acolo, care, cum, de ce a venit şi dacă are cont pe 4tuning! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Ne putem īntālni şi in cursul săptămānii. Putem propune astfel: - benzinării (bem o ciocolată/cafea) - Jos la Zoo - parcare la BCR - Dacă sunt amatori de linuţe - PIC sau DN3 Sunt multe locuri, voinţă să fie, ca să ne şi īntālnim. |
La BCR am vazut ca se mai aduna cateva persoane din cand in cand, ne mai auzim aici pe forum poate maine seara ne vedem la BCR , spuneti si voi ce masini aveti , un nr de inmatriculare ceva poate ne mai vedem si prin oras , eu am un pisoi rosu pe bulgaria proaspat achizitionat de la un amic, de recunoscut ma recunosti usor sunt singurul pisoi cu portbagaj albastru din oras :lol:
|
Astra G - roşu - 3 uşi - CL 25 XXL, cu un individ la volan, deloc mic :D
|
Doar noi doi atat ?
Ce motor ai pe astra? |
Am cel mai periculos motor! :lol:
Preafericitul ECOTEţ de 1.4 - 90 de mārţoage. |
Quote: