![]() |
:) am scris gresit, trebuia sa spun,..., de inceput doar ce-i din cluj :d ca sa vedem unde ce si cum pentru restu ca nu cred ca v-ar conveni sa veniti si sa dormiti in masina sau mai stiu eu unde :)
|
Asteptam o intalnire de la Cluj ... precum am scris si pe topicul de la Cluj ....asteptam poze :wink:
|
Re: Tragem o intalnire in Cluj-Napoca
Quote:
|
La cat isi iubesc unii masinile (printre care si eu) dormitul in masina nu este o alternativa prea rea. :D :D
Asa ca PARTY ALL NIGHT :woowoo: :caffine: :clap: :drunk: :caffine: :censored: :peace: :peace: :woowoo: |
eu de as avea ceva numai jumate cat a ta as dormi in masina :) ce sa mai zic de a ta... abia astept sa o vad
|
Si mie imi convine ideea cu PARTY ALL NIGHT! :twisted:
|
politia ... mi se cam rupe, :d oricum ne intalnim povestim facem poze, si cam atata, asa ca politia nu are ce sa ne faca, eventual sa ma traga de .|. :)
|
azi la cluj nu o sa mai fie nici o intalnire, s-a intampalt ceva mai putin fericit, chiar tragic, am pierdut un membru mai tinem legatura, cam astea ar fi ultimele noutati, nu pot da detalii despre ce s-a intamplat .
|
nu pot sa dau mai multe explicati...s-ar putea sa fi pierdut o membra da nu-i nimic inca sigur.
am facut o prima intalnire, am fost eu si cu sergiu, si un prieten de a lui poze n-am facut...ca n-am avut ce, ne-am cunoscut,. poate o sa iasa mai bine data viitoare, uratine bafta in continuare |
:shock: detalii pls.. :roll:
|
nu pot da ca se supara si am promis
|
ok, atunci o sa imi zici mie sau lui stefan in privat. cred ca trebuie sa stim si noi ce se petrece pe acolo
|
:lol: :lol: :lol: ce va roade curiozitatea :lol: :lol: :lol:
|
Nu s-a intamplat nik grav...un simplu accident care se putea intampla oricui..si unei persoane cu 40 de ani de experientza...au fost doar niste masinutze zgariate...Nu inteleg de ce lumea incepe sa inventeze ceea ce nu este adevarat..(k cica ba so rasturnat...ba o murit..) Va rog abtinetiva daca nu stiti ce sa intamplat si nu faceti comentarii inutile doar ca sa iesiti in evidentza...Va multumesc pt intelegere :wink:
|
Re:
Quote:
Incearca sa nu mai folosesti diverse expresii sau prescurtari de expresii care nu sunt elegante. Stefan |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning