![]() |
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (UPDATED !!!)
Bai baieti bateti campii cu ITP-ul, yo pot sa vin cu un trabant cu itp facut cu data de azi .... si ce crezi facut pe naspa cum se face.... cu ce va incalzeste asta ? Adik o stampila si o data.... parerea mea e ca va agitati degeaba cu itp. Cu respect!
|
Ce se intampla daca ploua???....vremea nu se arata prea bine....
Anul trecut ne-am dat de 4-5 ori sa uscam drumul...si tot nu era ok....sper sa nu avem parte de vreme urata. Cum e noul sistem de celule? E cu afisaj? masoara si timpul de reactie/timp efectiv pe cursa? Sau se da startul dupa ceas,la fiecare xx sec da un "nenea y" startul si "nenea z" masoara si apasa pe buton cand crede el ca a trecut masina??? |
Cred ca va fi sistem de celule similare cu cele de la VTM.Adica..la plecare si la sosire.
|
Quote:
Daca doamne-fereste se intampla ceva eu sunt primul si jur lucrul asta ca voi da in judecata organizatorii dupa posturile de mai sus!!!Cum poti sa spui ca accepti la o cursa legala MASINI FARA ITP???Nu conteaza daca ITP-ul se obtine pe naspa sau nu,trebuie sa fie prezent acolo!A mai spus cineva "vine o caruta fara frane si ne rupa gura la toti la propriu!" Nu spun asta pentru ca mi-e frica de rachetele de pe platforma cu xxx cai,chiar nu am nici o treaba..pur si simplu nu este firesc ca organizatori de curse legale sa iti dai OK`ul ca participantii sa vina fara ITP VALABIL!Cu alte cuvinte sa vina doar cu banii de taxa!Ce dreaq inseamna asta?! Iar al2lea lucru pentru care chiar o sa fiu serios cu judecata este vorba de verificatul masinilor inainte de start de persoane abilitate!!!Daca lucrul asta nu se va face la fiecare masina in parte ASA CUM SE PROMITE/MINTE mereu cursa aia nu se mai tine;) Si stiti ceva?Va repet,nu o spun cu rautate,doar din pura simpatie ca se caca atat toti pe ei ca au grija sa fie masinile incadrate corect si alte aberatii!Spuneti-o pe fatza ca nu va pasa,ca ne faceti damblaua si gata!De data asta chiar nu am nimic impotriva sa fie langa 133cp ai mei o masina de 200cp,chiar nu ma intereseaza,este vorba de bunul simt al organizatorilor si de felul cum se implica cu adevarat! Sa nu ma intelegi gresit,dar pur si simplu e de *** cum de fiecare data vin cu reguli,cer bani care mai de care si asa mai departe!Nu este vb de taxa in mare parte,este vb ca chiar daca ne placem sa ne dam la curse o facem totusi pe riscul nostru,cu franele noastre,cu motorul,ambreajul,cauciucurile noastre si lista poate continua! Cer doar putin respect din partea lor !!!!Respectati-ne si pe noi inainte sa ne cereti bani si alte vrajeli,ca sa nu fiti injurati la sfarsit de cursa daca va iese pe dos;) |
Bai kidule yo de ex. nu am itp, dar e masina modificata adik frane de 2 ori mai bune bucsile, pivotii OK, motoru numai zic ca e luat de la 0 .... te intalzeste sa vezi u acolo o stampila .... ? Mi-e nu imi dau itp pe bune ca daca accelereaza masina odata da rateu cu flacara ca e tzeava direct... acum ce sa fac sa numai vin la pitesti? Ar fi o varianta sa semnam un mic contract ceva o chestie, ca ne asumam riscurile....
|
Quote:
Repet,nu sunt impotriva participantilor !!! |
Quote:
sunt 100% sigur daca vine o ghena...de ii cad aripile...rotile...curge rugina de pe ea chiar si cu itp nu cred ca o baga...dar in fine...om trai si om vedea..... |
Quote:
Quote:
AS MAI VREA SA MAI FACUT UN MIC ANUNT : DUPA INSCRIEREA IN CONCURS, FIECARE PARTICIPANT ESTE OBLIGAT SA MEARGA IN ZONA UNDE AUTOMOBILUL SAU ESTE PARCAT PT A I SE FACE VERIFICAREA TEHNICA. IN CAZUL IN CARE ,ASA CUM AM MAI SPUS, DACA LA VERIFICAREA AUTOMOBILULUI SE VA CONSTATA CA EXISTA NECONCORDANTE CU CE ATI DECLARAT IN FISA DE INSCRIERE, NU VETI LUA PARTE LA COMPETITIE, DECAT CA SPECTATOR. Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si cum am mai spus,NU IMI ESTE FRICA DE MASINI TARI,mai citeste 1 data,de 2ori si poate o sa-mi intelegi punctul de vedere si mai stam de vorba atunci!Pana una alta te rog frumos inceteaza cu amentari gen nu mai particip ca nu vrei tu!Ai 19 ani,esti mai mica ca mine,iar asta nu este prima mea cursa legala! Vezi-ti lungul nasului chiar daca esti la tine`n oras,nu mai fa pe regina,k nu esti ... chiar deloc PA :!: |
Kid hai sa lasam organizatorii sa isi faca treaba lor cum cred ei ca este mai bine. Bafta cu japoneza :)
|
La ce s-a ajuns... :rolleyes2:rolleyes2
|
M-am uitat mai devreme la prognoza meteo si nu prea arata bine... :( cik duminica o sa fie frumos uitati-va http://vremea.ido.ro/Arges.htm ce facem in situatia asta? Pt. ca sa plictisit lumea sa arunce bani pe legale care se amana...
|
asa a fost si la craiova ... cand am plecat din buc spre cr...arata la pro tv ca ninge pe autostrada...si mare soare ce a fost toata ziua ...si pic de zapada nu era:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning