![]() |
sa lasam glumele, o sa sterg maine
daca nu sunteti siguri de ceva, puteti sa intrebati si pe pm |
se mai stie ceva de data cand o sa inceapa..masina aleasa... :roll: :roll: :roll:
|
nu se mai aude nimic de concursul concursurilor 2006 ?
|
si inscrierile cand se fac
scuze daca cumva sa anuntat |
scuze dak cumva s-a anuntat????????
tu nu stii frate sa citesti?ti-e lene? ia la el......... |
totul e ok, stati linistiti... am avut avaria aceea mare, de asta a duirat...
|
g_unit:
foarte urat, ai avertisment |
scuze gratian...dar mi sa parut urat cum ia vb...app..la cate advertismente esti banat???macar sa stiu..cand sa ma controlez si cand nu... :lol: :lol:
|
incearca sa te controlezi non stop , e ideal ..
pana una alta , ceva nou ? |
inca 2 zile...
aveam ambitia sa dam tot odata, dar ce ne-am propus e suficient de complex sa dam pe bucati pana la urma... |
perfect ...mai e o sapt pana se termina semestrul ...si avem timp sa lucram la masina (vb in numele celor care sunt la liceu/sc generala ...ca am inteles ca mai avem si dastia) :lol:
|
Ai dreptate dshockevo :wink:
Sper ca o sa pot participa si io la concursul concursurilor 2006 :( Io nici masina de la concusul saptamanal nu am avut timp sa o fac :? |
Re:
Quote:
pai nu au trecut?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
rabdare
aveti ma rabdare ....daca am asteptat atata mai asteptati putin ca odata si odata o sa inceapa si concursu asta :D :D
|
pfiu mi-am chinuit neuronu pe aicea sa citesc vreo 2 ore =)) in afara de ultimele pagini am citit cam degeaba, dar ata ete, am mai ras putintel :P
ON: eu nu am inteles o faza, si sper sa nu se mai fi repetat pe aicea....inscrierile se vor face inainte, sau dupa ce vor aparea \"amterialele\" adika de exmplu daca ma inscriu la reborn si cand apare masina imi dau seama ca nu e pe placul meu sau ceva.... edit: am uitat sa va felicit pt ceea ce faceti aicea :D foarte misto, nu ma asteptam la asemeanea proportii, mai ales dupa paginile acelea de discutzii aiurea :lol: mult succes :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning